Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Προβεβλημένη καταχώριση
H εταιρεία μας με διακριτικό τίτλο ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ιδρύθηκε το 1988 στη Χαλκίδα, από την Π. Αγιοστρατίτη και τον Χ.Σεβαστόπουλο, με τον τεχνικό υπεύθυνο της  εταιρείας Γ.Αγιοστρατίτη Ηλεκτρολόγο Μηχανικό ΤΕ. Στόχος της εταιρείας μας είναι η μελέτη-εμπορία και η εγκατάσταση ειδών κλιματισμού-θέρμανσης ηλιακών συστημάτων και εξαερισμού.
Κλιματισμός - Ηλεκτρική Θέρμανση - Καυστήρες Ξύλου στη Χαλκίδα
Κλιματισμός - Ηλεκτρική Θέρμανση - Καυστήρες Ξύλου στη Χαλκίδα

Από το 2008 η έδρα της εταιρείας μεταφέρθηκε στον περιφερειακό δρόμο Χαλκίδας στην οδό Στείρων, 500m μετά τις Καμάρες προς Λιαννή Άμμο, σε ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις.

Η σωστή μελέτη και εγκατάσταση καθώς και τα ποιοτικά προϊόντα σε συνδυασμό με την εξυπηρέτηση των πελατών μας αποτελεί προτεραιότητα της εταιρείας μας.

Η εταιρεία συνεργάζεται με τις μεγάλες εταιρείες κλιματιστικών και θέρμανσης όπως η Daikin, η LG και η Panasonic.

Τελευταία συνεργάζεται και με την γερμανική εταιρεία Ecko φέρνοντας στην Χαλκίδα τους ηλεκτρικούς λέβητες που εξοικονομούν χρήματα και έχουν σημαντική απόδοση στην θέρμανση.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ:
*ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ PANASONIC ΚΑΙ DAIKIN
*ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ PANASONIC, LG ΚΑΙ DAIKIN
*ΘΕΡΜΟΠΟΜΠOI ΙΣΠΑΝΙΑΣ PM - NΟΡΒΗΓΙΑΣ NOBO
*ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ECKO
*ΛΕΒΗΤΕΣ ΞΥΛΟΥ Viadrus
*HΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ - ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ CALPAK

Αντλία θερμότητας LG Therma V 14kw :

Η αντλία θερμότητας LG Therma-V προσφέρει μια οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον λύση για την κεντρική θέρμανση.

Παράγει ζεστό νερό σε θερμοκρασία μέχρι και 65°C και έχει εφαρμογή σε θερμαντικά σώματα, σε fancoils και σε ενδοδαπέδια θέρμανση.

Επίσης με ένα boiler, μπορούμε να έχουμε ζεστό νερό χρήσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τους καυστήρες σχεδόν όλες οι Τράπεζες προσφέρουν χρηματοδότηση μέσω του προγράμματος "Εξοικονόμηση Κατ΄οίκον", όπου χορηγεί από 30-70%.

Αντλία θερμότητας Diakin Altherma: μια αποδοτική λύση ανανεώσιμης ενέργειας.
Οι αντλίες θερμότητας μεταφέρουν θερμότητα από το ένα περιβάλλον στο άλλο μέσω ενός ψυκτικού μέσου. Οι αντλίες θερμότητας πηγής αέρα παράγουν θερμότητα από μία ανανεώσιμη πηγή και έχουν απόδοση σχεδόν 300%.

Η Daikin εφάρμοσε την τεχνογνωσία της στις αντλίες θερμότητας και δημιούργησε τη σειρά συστημάτων θέρμανσης κατοικιών Daikin Altherma.

Η σειρά περιλαμβάνει επιλογές υψηλών και χαμηλών θερμοκρασιών για τις ανάγκες κάθε είδους κατοικίας - νεόδμητης ή παλαιάς, μεγάλης ή μικρής. Επιπλέον, η νέα σειρά Daikin Altherma Flex παρέχει μια μοναδική λύση αντλίας θερμότητας για πολυκατοικίες και συγκροτήματα κατοικιών.

Αντλία θερμότητας Panasonic AQUAREA: Εξοικονομήστε μέχρι και 75% των χρημάτων σας με μία κίνηση.

Στην εποχή της ενεργειακής καινοτομίας, το AQUAREA τοποθετείται δυναμικά ως «πράσινο» σύστημα θέρμανσης και κλιματισμού.

Το AQUAREA ανήκει στην καινούρια γενιά συστημάτων θέρμανσης και κλιματισμού τα οποία αξιοποιούν μια ανανεώσιμη πηγή ενέργειας, τον αέρα, για να θερμαίνουν και να ψύχουν το σπίτι καθώς και να παράγουν ζεστό νερό. Η αντλία θερμότητας AQUAREA είναι πολύ πιο ευέλικτη και οικονομική από έναν κοινό καυστήρα.

Περιβαλλόμαστε από ελεύθερη, ανεξάντλητη ενέργεια που παράγεται από τον ήλιο, τον αέρα, το έδαφος καθώς και τα υπόγεια νερά.

Εξοικονόμηση Χρημάτων: Σύμφωνα με μελέτη που πραγματοποιήσαμε το κόστος θέρμανσης, μίας κατοικίας 100τμ, με καύση πετρελαίου* ανέρχεται στα 800ευρώ το χρόνο. Χρησιμοποιώντας την αντλία θερμότητας** AQUAREA της Panasonic το κόστος θέρμανσης δεν ξεπερνά τα 200ευρώ το χρόνο.
* ενδεικτική τιμή πετρελαίου 1,00 ευρώ/λίτρο ** ενδεικτική τιμή 0,12 ευρώ/kwh

Λέβητας Ξύλου Viadrus Hercules U 22 C/D:
Ο μαντεμένιος λέβητας στερεών καυσίμων ο Hercules U22, είναι ένας τέλειος λέβητας με δυνατότητα καύσης διαφόρων ειδών στερεού καυσίμου για χαμηλού κόστους θέρμανση κατοικιών και άλλων κτιρίων.

Ο λέβητας αυτός έχει πάνω από 200.000 ευχαριστημένους πελάτες σε όλη την Ευρώπη. Επίσης έχει χαμηλές απαιτήσεις εφελκυσμού καμινάδας.

Δουλεύει και με φυσική αλλά και βεβιασμένη ανακυκλοφορία. Πάρα πολύ εύκολος στην χρήση και συντήρηση. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολύ μεγάλα κομμάτια ξύλου λόγω του μεγάλου ανοίγματος προς το θάλαμο καυσης. Δυνατότητα να μετατραπεί σε λέβητα πετρελαίου/αερίου με προσθήκη κατάλληλου καυστήρα.

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗ
Υπεύθυνοι κύριοι: Γιώργος Αγιοστρατίτης και Χρήστος Σεβαστόπουλος
Διέυθυνση: Στύρων & Βαρσαμά, Χαλκίδα
Τηλ.:22210 27607, 87003
Fax 22210 87696
Email: [email protected]
site: http://klimatistiki.blogspot.gr

 


View ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗ in a larger map
Προβεβλημένη καταχώριση
Σχολιάστε

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος