Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Προβεβλημένη καταχώριση
Το βιβλιοπωλείο Διάμετρος και η Βίκυ Στεφανή σας προτείνουν γι' αυτή την εβδομάδα το βιβλίο που έγινε παγκόσμιο μπέστ σέλερ - Η τέχνη της καθαρής σκέψης - του Ρόλφ Ντομπέλλι.
Πρόταση βιβλίου: Η τέχνη της καθαρής σκέψης του Ρόλφ Ντομπέλλι
Πρόταση βιβλίου: Η τέχνη της καθαρής σκέψης του Ρόλφ Ντομπέλλι

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Μπορεί το μυαλό μας να υπακούσει σε 52 κανόνες ώστε να αποφύγει τις "γνωστικές πλάνες"; Εκατομμύρια αναγνώστες σ' όλο τον κόσμο απαντούν "ναι"! Ο ελβετός φιλόσοφος Ρολφ Ντομπέλλι, με σύντομα κείμενα γεμάτα παραδείγματα, μας μαθαίνει να εντοπίζουμε και να αποφεύγουμε εκείνες τις παγίδες της σκέψης που μας οδηγούν σε λανθασμένες εκτιμήσεις και σε κακές αποφάσεις στην επαγγελματική ή στην προσωπική μας ζωή.

Να, λοιπόν, ένα εύχρηστο μανιφέστο της πρακτικής ζωής: οι απαντήσεις, π.χ., στο γιατί λέμε πάντα "ναι" στους συμπαθητικούς ανθρώπους, ή γιατί έχουμε την αυταπάτη ότι η ομοφωνία αποδεικνύει το σωστό μιας απόφασης, ή γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι η ομορφιά είναι απαραίτητη προϋπόθεση για μια επιτυχημένη καριέρα ή γιατί έχουμε ακλόνητες πεποιθήσεις ότι κάποια πράγματα είναι, καθαρά, ζήτημα τύχης...

Διαβάστε αυτό το βιβλίο, μόνον αν θέλετε να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε!  

Ο συγγραφέας:
Ο Ρολφ Ντομπέλλι γεννήθηκε στη Λουκέρνη της Ελβετίας το 1966 και σπούδασε φιλοσοφία στο Ζανκτ Γκάλλεν. Έχει γράψει έξι μυθιστορήματα. Τα ζητήματα που τον απασχολούν είναι το νόημα της επιτυχίας και ο ρόλος του τυχαίου στον κόσμο των επιχειρήσεων και στη ζωή. Η «Τέχνη της καθαρής σκέψης» κυκλοφόρησε στα γερμανικά το 2011 µε εξαιρετική επιτυχία και μεταφράζεται σε 35 γλώσσες. Ακολούθησε, το 2012, η «Τέχνη του πράττειν» (υπό έκδοση από τις Εκδ. Πατάκη), που αναδείχτηκε το πρώτο βιβλίο της χρονιάς σε πωλήσεις.

                              
 Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΣΚΕΨΗΣ Ρολφ Ντομπέλλι (εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ) € 15,40


Βιβλιοπωλείο - Εκδόσεις Διάμετρος
Υπεύθυνη Βίκυ Στεφανή
Πάροδος Ιφιγενείας, Χαλκίδα 34100
Τηλ: 22210 21796 Email: [email protected]

Προβεβλημένη καταχώριση
Σχολιάστε

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος