Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Προβεβλημένη καταχώριση
Το βιβλιοπωλείο Διάμετρος στην Χαλκίδα, σας προτείνει γι αυτή την εβδομάδα το βιβλίο της Ευγενίας Φακίνου - Πλανόδιοι Θεριστές.
Πρόταση βιβλίου: Πλανόδιοι Θεριστές της Ευγενίας Φακίνου
Πρόταση βιβλίου: Πλανόδιοι Θεριστές της Ευγενίας Φακίνου

ΠΛΑΝΟΔΙΟΙ ΘΕΡΙΣΤΕΣ Ευγενία Φακίνου (εκδόσεις ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ)

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Μία γυναίκα μόνη, άνεργη κι έγκυος στον πέμπτο μήνα, εγκαταλείπει τα πάντα και καταφεύγει στη Βόρειο Εύβοια προσπαθώντας να βρει τον εαυτό της. Εκεί θα γνωρίσει τυχαία και θα συνδεθεί με δύο ηλικιωμένους απόστρατους της ζωής, καθώς η ώρα της γέννας πλησιάζει.

Απρόσμενες καταστάσεις και ανατροπές θα τους αναγκάσουν σε μία αναγκαία συνύπαρξη που θα καθορίσει, ουσιαστικά και αμετάκλητα, την ύπαρξή τους, ενώ η ανθρώπινη αγάπη, που δεν βασίζεται απαραίτητα σε σχέσεις αίματος, θα αποδείξει πως είναι ικανή να οδηγήσει στην προσωπική αυτογνωσία και λύτρωση. Η αγαπημένη μας συγγραφέας, ανατόμος της γυναικείας ψυχής, μας προσκαλεί σ' ένα ταξίδι στο σκοτάδι αλλά και στο φως των καιρών μας...

Τιμή εκδότη € 14,91  - Τιμή Διαμέτρου € 13,40

Το καινούργιο βιβλίο της Φακίνου αναφέρεται στη δυνατότητα της αλληλεγγύης και της συνεύρεσης σε μια εποχή ρημαγμένη από την υλική φθορά και την ηθική αποθάρρυνση, ένα ταξίδι στο σκοτάδι και στο φως των καιρών μας, μια περιπλάνηση που αφορά όλους μας, γράφει η Αίγλη Τούμπα από το "Παράθυρο στον Πολιτισμό".


Υπεύθυνη Βίκυ Στεφανή
Πάροδος Ιφιγενείας, Χαλκίδα 34100
Τηλ: 22210 21796 - Email: [email protected]

Προβεβλημένη καταχώριση
Σχολιάστε

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος