Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Προβεβλημένη καταχώριση
Το βιβλιοπωλείο Διάμετρος στην Χαλκίδα, σας προτείνει γι΄αυτή την εβδομάδα το βιβλίο - Ρίζες και Φτερά της Ανθής Δοξιάδη.
Πρόταση βιβλίου: Ρίζες και Φτερά της Ανθής Δοξιάδη
Πρόταση βιβλίου: Ρίζες και Φτερά της Ανθής Δοξιάδη

ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΦΤΕΡΑ Ανθή Δοξιάδη (εκδόσεις ΠΟΤΑΜΟΣ)

Το "επάγγελμα" του γονιού συνήθως δεν συνοδεύεται με οδηγίες χρήσης... Γι' αυτό και στις πρώτες δυσκολίες, όλοι μας απεγνωσμένα ζητήσαμε και ζητάμε συμβουλές για το πώς να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας με τον καλύτερο τρόπο.

Η γνωστή παιδοψυχολόγος Ανθή Δοξιάδη, βήμα-βήμα από τη γέννηση του μωρού μέχρι τα δύσκολα χρόνια της εφηβείας, μας παίρνει από το χέρι, με απλά και κατανοητά λόγια, και μας ξεναγεί στα δύσκολα μονοπάτια -απ' τη μία της διαπαιδαγώγησης του παιδιού και απ' την άλλη της δικής μας (δεύτερης) ενηλικίωσης.

Γιατί, είναι γεγονός, ότι τα δεκαοκτώ πρώτα χρόνια του παιδιού συμπίπτουν με τα καλύτερα δεκαοκτώ χρόνια της δικής μας ενήλικης ζωής. Αυτό το διάστημα είναι λοιπόν σημαντικό, και απαραίτητο, όχι μόνο να διατηρηθούν οι ευαίσθητες ισορροπίες αυτής της σχέσης, αλλά η οικογένεια, ήρεμα και αγαπημένα, να συνδέσει τη ζωή της με αξέχαστες στιγμές που θα επηρεάσουν με επιτυχία την συναισθηματική υγεία του παιδιού.

Γιατί το σπουδαιότερο δώρο που μπορούμε να χαρίσουμε στα παιδιά μας είναι ρίζες, όσο είναι μικρά, και φτερά για να πετάξουν, μόλις μεγαλώσουν...

Τιμή εκδότη € 23,00 Τιμή Διαμέτρου € 20,70

Η Ανθή Δοξιάδη θα βρίσκεται στο βιβλιοπωλείο Διάμετρος την Τρίτη 25/2, για να μιλήσει για το νέο της βιβλίο.

Πάροδος Ιφιγενείας - Χαλκίδα

Τηλ.: 2221021796 | Fax: 2221075815

Email: [email protected]

Προβεβλημένη καταχώριση
Σχολιάστε

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος