Το βιβλιοπωλείο Διάμετρος στη Χαλκίδα, σας προτείνει γι’ αυτή την εβδομάδα το βιβλίο Μικρό τετράδιο ασκήσεων Ευζωΐας για να ενισχύσετε την αυτοεκτίμηση σας, του Ροζέτ Πολέττι & Μπάρμπαρα Ντομπς.

ΜΙΚΡΟ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΕΥΖΩΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΑΣ Ροζέτ Πολέττι & Μπάρμπαρα Ντομπς (εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ)

Έχετε αυτοεκτίμηση; Αν ναι, τότε αποδέχεστε τον εαυτό σας, τον αγαπάτε και μπορείτε να αγαπάτε τους άλλους γύρω σας. Αν όχι, τότε αυτό το μικρό εγχειρίδιο θα σας κάνει να νιώσετε πόσο η αυτοεκτίμηση είναι βασική πηγή χαράς και μας επιτρέπει να ζήσουμε ευτυχισμένοι αρκεί να αναπτύσσεται και να καλλιεργείται καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας.

Το τετράδιο αυτό γράφτηκε με σκοπό να σας βοηθήσει να την βελτιώσετε και να την ενισχύσετε. Με τη βοήθεια ασκήσεων, ιστοριών και συμβουλών, θα γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας και θα τον αγαπήσετε γι’ αυτό που πραγματικά είναι. Στην ίδια σειρά Τετραδίων κυκλοφορούν επίσης ασκήσεις για να κατακτήσετε την ευτυχία, να ενισχύσετε τη συναισθηματική σας νοημόσυνη και να κόψετε το κάπνισμα. Με την αστεία εικονογράφηση από τον Ζαν Ογκανιέρ θα διασκεδάσετε ξεπερνώντας φοβίες και θα ανακαλύψετε την ευκαιρία για μια ζωή περισσότερο ευτυχισμένη!

Τιμή εκδότη € 5,90 Τιμή Διαμέτρου € 5,30

Πάροδος Ιφιγενείας – Χαλκίδα

Τηλ.: 2221021796 | Fax: 2221075815

Email: diametro@otenet.gr

Ακολουθείστε μας στο Google News