Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Προβεβλημένη καταχώριση
Πολλές τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας έχουν πλεονεκτήματα και περιορισμούς που πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά. Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας Θερμοηλεκτρική στη Χαλκίδα, θα σας προτείνει ανάλογα με τις ανάγκες σας, το ιδανικό σύστημα θέρμανσης για την κατοικία ή την επιχείρηση σας.
Ηλιακά συστήματα, μονάδες πετρελαίου, κλιματιστικά, σόμπες ξύλου-pellet και ξυλολέβητες
Ηλιακά συστήματα, μονάδες πετρελαίου, κλιματιστικά, σόμπες ξύλου-pellet και ξυλολέβητες

Η ιδανική λύση είναι ο βέλτιστος συνδυασμός των διαθέσιμων τεχνολογιών, η εκμετάλλευση διάφορων πηγών ενέργειας και ο βέλτιστος συνδυασμός των πλεονεκτημάτων με όρους οικονομίας καυσίμου και επιθυμητής θερμικής άνεσης.

Συνεπώς, είναι απαραίτητη η δημιουργία συστημάτων θέρμανσης και ψύξης που συνδυάζουν παραδοσιακές πηγές ενέργειας (πετρέλαιο, φυσικό αέριο, κτλ) και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (ήλιος, βιομάζα, κτλ) με χρήση διάφορων παραγωγών θερμότητας (λέβητες, σόμπες, κτλ) και εγκατάσταση μιας κοινόχρηστης δεξαμενής θερμότητας (ζεστού νερού).

Ένα ιδανικό ολοκληρωμένο σύστημα θέρμανσης θα έπρεπε να περιέχει τουλάχιστον κάποιες από τις εξής λύσεις:
*φωτοβολταϊκά
*τζάκι ή σόμπα με πέλλετ
*λέβητα συμπύκνωσης φυσικού αερίου
*αποθήκη ζεστού νερού
*σύστημα καλοριφέρ χαμηλής θερμοκρασίας, πχ επιδαπέδια θέρμανση
*διατάξεις ρύθμισης θερμοκρασίας για τη διαχείριση της θέρμανσης βάσει των προσωπικών αναγκών κάθε κατοίκου και των κλιματικών συνθηκών.

Τα ολοκληρωμένα συστήματα θέρμανσης, ευνοούν την χρήση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, την αποθήκευση της παραγόμενης θερμότητας σε δεξαμενές αποθήκευσης και την χρήση της αποθηκευμένης θερμότητας αναλόγως των αναγκών των χρηστών, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση ορυκτών καυσίμων.

Άρα, όταν υπάρχει ηλιοφάνεια, το ζεστό νερό που χρησιμοποιείται στο σύστημα θέρμανσης παράγεται από ηλιακά συστήματα. Αντίστοιχα, αν λειτουργούν οι διατάξεις βιομάζας, το σύστημα δίνει προτεραιότητα στη θερμότητα που παράγεται από αυτές τις πηγές. Επιπλέον, αισθητήρες και θερμοστάτες φροντίζουν ώστε η συνολική ροή θερμότητας προς τους θερμαινόμενους χώρους να είναι ανάλογη της εξωτερικής θερμοκρασίας και των απαιτήσεων των χρηστών.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρεθείτε στο κατάστημα Θερμοηλεκτρική, για να δείτε από κοντά την πιο οικονομική και πρακτική λύση για τον χώρο σας.

Θερμοηλεκτρική
Υπεύθυνοι: Δημήτρης και Νίκος Μούτουπας
Διεύθυνση: Ληλαντίων 103 | Χαλκίδα
Τηλέφωνο: 2221074500 - Fax: 2221074511
Κινητό: 6977283292
site: http://www.thermoilektriki.gr

Προβεβλημένη καταχώριση
Σχολιάστε

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος