Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Προβεβλημένη καταχώριση
Το apotokotetsi.gr μας εξηγεί τι πρέπει να προσέχουμε όταν αγοράζουμε ένα κοτόπουλο.
Εσείς πως επιλέγετε το κοτόπουλο που αγοραζετε?
Εσείς πως επιλέγετε το κοτόπουλο που αγοραζετε?

Το κοτόπουλο είναι πλούσια πηγή πρωτεΐνης, είναι χαμηλό σε λιπαρά και απαραίτητο για την διατροφή ακόμα και ειδικών ομάδων όπως παιδιά, ηλικιωμένοι, ασθενείς κλπ.

Παρά ταύτα πως ξεχωρίζουμε ένα καλό κοτόπουλο?

Καταρχήν θα πρέπει να έχει ταυτότητα. Γι’ αυτό καλά είναι να επιλέγετε ένα επώνυμο συσκευασμένο κοτόπουλο, το οποίο μεταξύ άλλων φέρει τη σφραγίδα του παραγωγού και την ημερομηνία παραγωγής και λήξης του. Ένα νωπό κοτόπουλο μπορεί να διατηρηθεί υπο φυσιολογικές συνθήκες περίπου 6-7 ημέρες από την παραγωγή του στη συντήρηση.

Καθοριστικός παράγοντας της ποιότητας του είναι η διατροφή του. Συνιστούμε κοτόπουλο που έχει τραφεί αποκλειστικά με φυτικές τροφές το οποίο να συνοδεύεται από τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις.

Η γνωστή σε όλους μας «κοτοπουλιλα» δεν χαρακτηρίζει ένα καλό κοτόπουλο. Αντιθέτως, ένα κοτόπουλο με τα χαρακτηριστικά που περιγράψαμε παραπάνω, έχει ευχάριστη γεύση, υφή και οσμή ακόμα και όταν το βράζουμε.

Προσοχή στις αναγραφόμενες τιμές. Σε πολλά προϊόντα η τιμή αφορά το τεμάχιο ενώ σε άλλα αναφέρεται στο κιλό. Για να υπάρχει σωστή σύγκριση θα πρέπει πάντα να ελέγχετε την τιμή κιλού.

Στο apotokotetsi.gr θα βρείτε πολλές πληροφορίες για το κοτόπουλο, συνταγές και φυσικά προϊόντα κοτόπουλου. Με ένα τηλεφώνημα στο 222 111 4444 το προϊόν που επιλέξατε φτάνει στο σπίτι σας χωρίς έξοδα αποστολής.

Προβεβλημένη καταχώριση
Σχολιάστε

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος