Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Προβεβλημένη καταχώριση
Τον Νοέμβριο του 2013 ξεκίνησε την λειτουργία του το Μεζεδοπωλείο της Αργυρώς στη Χαλκίδα. Δεν ήθελε και πολύ να γίνει το αγαπημένο στέκι των Χαλκιδέων και θέμα συζήτησης σε όλη την πόλη, για τις προσιτές τιμές του αλλά και για την καλή ποιότητα των πιάτων του.
Το Μεζεδοπωλείο της Αργυρώς στη Χαλκίδα
Το Μεζεδοπωλείο της Αργυρώς στη Χαλκίδα
Το Μεζεδοπωλείο της Αργυρώς φιλοξενείται σε ένα κτίριο που χρονολογείται από το 1910, τότε που λειτουργούσε ως Ζυθεστιατόριον Ο Κόκκινος Κρίνος και Παντοπωλείον Ιωάννου Π.Αλεβίζου.


Πέτρινοι τοίχοι με πολλά χρόνια ιστορίας ήρθαν να δέσουν αρμονικά με τους παραδοσιακούς ελληνικούς μεζέδες που ετοιμάζει ο μάγειρας και ιδιοκτήτης του Μεζεδοπωλείου, Πρόδρομος Καλαϊτζόγλου.


Με γνώμονα πάντα την υψηλή ποιότητα, τα φρέσκα υλικά, το ζεστό περιβάλλον, την άψογη εξυπηρέτηση αλλά κυρίως το σεβασμό στον πελάτη, το Μεζεδοπωλείο της Αργυρώς καταφέρει να γίνει σημείο αναφοράς και αγαπημένο στέκι.


Εν μέσω οικονομικής κρίσης  το Μεζεδοπωλείο της Αργυρώς  μπόρεσε να πραματοποιήσει το σκοπό ύπαρξης του, να προσφέρει την ευκαιρία, στον κάθε φίλο - πελάτη ξεχωριστά, να απολαύσει μοναδικές γεύσεις στις χαμηλότερες τιμές. 

Μεζεδοπωλείο της Αργυρώς
Αρεθούσης 148 | Χαλκίδα

Τηλέφωνα κρατήσεων: 2221 086878 |  6985685652
Προβεβλημένη καταχώριση
Σχολιάστε

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος