Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Προβεβλημένη καταχώριση
Επίπεδη κοιλιά και σφριγηλοί γλουτοί χωρίς τοπικό πάχος στα επίμαχα σημεία είναι τα δυνατά μας όπλα το καλοκαίρι. Απαλλαγείτε από πόντους σε αυτά τα σημεία, με τη νέα τεχνολογία της Κρυολιπόλυσης από το Salon de Beaute στη Χαλκίδα, που μας βοηθά να φορέσουμε τουλάχιστον ένα νούμερο μικρότερο στο αγαπημένο μας ρούχο.
Καταπολεμήστε το τοπικό πάχος με κρυολιπόλυση στο Salon de Beaute
Καταπολεμήστε το τοπικό πάχος με κρυολιπόλυση στο Salon de Beaute
Η κρυολιπόλυση είναι μία νέα επαναστατική, ιατρική μέθοδος καταπολέμησης του τοπικού πάχους με την οποία επιτυγχάνουμε αποτελέσματα εφάμιλλα με αυτά της λιποαναρρόφησης, χωρίς χειρουργείο, αναισθησία και χρόνο ανάρρωσης.

Η τεχνολογία της κρυολιπόλυσης έχει δημιουργηθεί από επιστήμονες του πανεπιστημίου του Harvard και της Massachusetts. Η κρυολιπόλυση κερδίζει συνεχώς έδαφος και έχει γίνει ο πιο δημοφιλής τρόπος λιπογλυπτικής από τη στιγμή ακόμα που πρωτοεμφανίστηκε, με ευρεία χρήση παγκοσμίως.

Είναι μη επεμβατική μέθοδος που εκμεταλλεύεται τη διαφορετική ευαισθησία των λιποκυττάρων στο κρύο σε σχέση με άλλα κύτταρα του σώματος. 

Τα πρώτα αποτελέσματα αρχίζουν να γίνονται ορατά από την 3 εβδομάδα και συνεχίζουν να βελτιώνονται για 2 μήνες, καθώς τόσο χρόνο χρειάζεται ο οργανισμός για να αποβάλλει τα λιποκύτταρα. 

Επισκεφτείτε το Ινστιτούτο Ομορφιάς Salon de Beaute στη Χαλκίδα και επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα της κρυολιπόλυσης.

Salon de Beaute
Αρτεμισίου 34 Χαλκίδα
Τηλ.: 2221029185 | Facebook Page
Προβεβλημένη καταχώριση
Σχολιάστε

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος