Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Προβεβλημένη καταχώριση
Στο νέο κατάστημα Led Ζαούρης στην οδό Βενιζέλου 64 στη Χαλκίδα, θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία σε λάμπες led επώνυμων εταιρειών όπως General Electric, Geyer, Lumen και Eurolab.
Led Zaouris
Led Zaouris
Οι λαμπτήρες LED υπόσχονται… φως στην άκρη του τούνελ της οικονομικής κρίσης, καθώς μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 95% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, ενώ η διάρκεια ζωής τους θα είναι μεγαλύτερη από αυτήν… του φωτιστικού σας!

Είστε από αυτούς που ακόμα έχουν λαμπτήρες πυρακτώσεως στο σπίτι ή την επιχείρησή τους; Αν ναι, τότε μάλλον χρειάζεται να συνειδητοποιήσετε πόσα χρήματα «καίτε» δίχως λόγo στο λογαριασμό της ΔΕΗ!

Ενεργειακή απόδοση

Οι λαμπτήρες LED είναι εξαιρετικά αποδοτικοί. Διάφορες εκτιμήσεις των δυνατοτήτων εξοικονόμησης ενέργειας κυμαίνονται από 82% έως 97%. Υπολογίζεται ότι η αντικατάσταση των λαμπτήρων πυρακτώσεως στους φωτεινούς σηματοδότες κυκλοφορίας των ΗΠΑ (περίπου 260.000 κόκκινα, πράσινα και πορτοκαλί φανάρια), θα μπορούσε να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας κατά σχεδόν 2,5 δισεκατομμύρια kWh.

 

Μεγάλη διάρκεια ζωής

Ολες οι λυχνίες LED είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές στο πέρασμα του χρόνου και σε συνεχή χρήση, με μερικές εξ αυτών να αγγίζουν διάρκεια ζωής μέχρι και τις 100.000 ώρες.


 
Ποικιλία χρωμάτων

Οι λυχνίες LED είναι διαθέσιμες σε μια ποικιλία χρωμάτων, συμπεριλαμβανομένου του λευκού φωτός. Λευκό φως μπορεί επίσης να παραχθεί μέσω της ανάμιξης χρώματος των κόκκινων, μπλε και πράσινων LED. Επιπλέον, μέσω του καινοτόμου συνδυασμού διαφόρων χρωμάτων LED, έντονες χρωματικές εναλλαγές μπορούν να παραχθούν από ένα μόνο φωτιστικό μέσω δυναμικής ενεργοποίησης των διαφόρων συνδυασμών LED.
 
 
Εξάλειψη UV ακτινοβολίας

Οι λυχνίες LED παράγουν λίγη θερμότητα και καθόλου υπεριώδη (UV) ακτινοβολία, όντας ιδανικές για το φωτισμό αντικειμένων, όπως έργα τέχνης, που είναι ευαίσθητα στο υπεριώδες φως.
 
Αντοχή

Τα LED είναι πολύ ανθεκτικά. Δεν διαθέτουν ίνες που να μπορούν να υποστούν βλάβη εξαιτίας κραδασμών. 
 
Μικρό μέγεθος και ευελιξία σχεδιασμού

Ενα μεμονωμένο LED είναι πολύ μικρό και παράγει συνολικά λίγο φως. Τα LED μπορούν όμως εύκολα να συνδυαστούν σε οποιοδήποτε διάταξη για να παράγουν την επιθυμητή φωτεινότητα, σύμφωνα με τους σχεδιαστικούς στόχους και τις οικονομικές δυνατότητες. Επιπλέον, τα LED μπορεί να θεωρηθούν πολύ μικρά φωτιστικά σώματα.

 
Άλλα οφέλη

Άλλα οφέλη από τα LED περιλαμβάνουν στιγμιαία έναυση, σε αντίθεση με τους λαμπτήρες CFL που… θέλουν το χρόνο τους μέχρι να αγγίξουν το μέγιστο της φωτεινότητάς τους όποτε πατάτε το διακόπτη, εύκολη αυξομείωση της έντασης (dimming), αθόρυβη λειτουργία και φυσικά αυξημένη ασφάλεια, λόγω της χαμηλής τάσης τροφοδοσίας. Ακόμα το σκέφτεστε;
 
Πλεονεκτήματα LED
• Μειώνουν την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος (με την ίδια και καλύτερη απόδοση σε φωτισμό) έως και 95%.
Δεν έχουν κόστος συντήρησης, συχνής αντικατάστασης, εργατικά κόστη.
• Η διάρκεια ζωής τους είναι πάνω από 50.000 ώρες.
Δεν εκπέμπουν υψηλές θερμοκρασίες (<65 βαθμούς Κελσίου).
• Δεν περιέχουν επικίνδυνες ουσίες, όπως υδράργυρο, κάδμιο και μόλυβδο.
• Προσφέρουν άνετο και ξεκούραστο φωτισμό, με πολύ καλή ποιότητα χρώματος (CRI>80).
• Οι λαμπτήρες LED αντικαθιστούν τους παλαιούς λαμπτήρες χωρίς να αλλάξετε το φωτιστικό σώμα.
• Τα προϊόντα διατίθενται με πολυετή εγγύηση καλής λειτουργίας (ποικίλλει αναλόγως με το μοντέλο και τον κατασκευαστή).

Zaouris The Led Store
Ηλεκτρολογικό υλικό
Βενιζέλου 64 | Χαλκίδα | Τηλέφωνο: 2221020830
Προβεβλημένη καταχώριση
Σχολιάστε

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος