Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Προβεβλημένη καταχώριση
Κάνει εντύπωση και όχι μόνο στην πρώτη ματιά. Με τις εντυπωσιακές αναλογίες του, το νέο Tiguan αποπνέει μία ισχυρή παρουσία με την πρώτη ματιά, σε κάθε του εμφάνιση.
Γνωρίστε το νέο Volkswagen Tiguan στην αντιπροσωπεία Φ.Σταθόπουλος ΑΒΕΕ στη Χαλκίδα
Γνωρίστε το νέο Volkswagen Tiguan στην αντιπροσωπεία Φ.Σταθόπουλος ΑΒΕΕ στη Χαλκίδα
Η καθαρή σχεδίαση του εμπρός μέρους και οι εντυπωσιακοί θόλοι των τροχών σε συνδυασμό με τα ξεχωριστά διακοσμητικά στοιχεία περιμετρικά υπογραμμίζουν τον αρρενωπό SUV χαρακτήρα του. Οι ελκυστικές διακοσμητικές λεπτομέρειες συμπληρώνουν την αθλητική του εμφάνιση και εντυπωσιάζουν κάθε φορά.


Χαρακτηριστικά:

Προβολείς και πίσω φώτα LED.

Καλύτερος φωτισμός με περισσότερο στυλ.
Η καινοτόμος σχεδίαση του Tiguan το κάνει να ξεχωρίζει και δίνει στο νέο Tiguan μία ξεχωριστή εμφάνιση, που υπογραμμίζεται από το ξεχωριστό σχέδιο των εμπρός προβολέων και των πίσω φωτιστικών σωμάτων με τεχνολογία LED. Επιπλέον, χάρη στο σύστημα “Dynamic Light Assist”, το μόνο που θα "θαμπώσει" τους διερχόμενους οδηγούς είναι η εντυπωσιακή του σχεδίαση.

Ζάντες.Σχεδίαση που την προσέχεις και σε κάνει να κινείσαι.Το νέο Tiguan προσφέρει μία μεγάλη γκάμα εξαιρετικών χαρακτηριστικών. Τέσσερα από αυτά είναι οι ζάντες του που ταιριάζουν τέλεια στην σχεδίαση του νέου Tiguan και δίνουν στιλ στην σχεδίασή του από αρρενωπή, σπορ και δυναμική σε κομψή και μοντέρνα.


Concept χώρου. Χώρος για όνειρα και πραγματικές αποδράσεις.
Με ωφέλιμο χώρο αποσκευών 615 λίτρων*, τα πάντα στο νέο Tiguan έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν άνεση και λειτουργικότητα. Εκτός από την θέση οδήγησης όλα τα καθίσματα μπορούν να αναδιπλωθούν και το ασύμμετρα διαιρούμενο πίσω κάθισμα μπορεί να μετακινηθεί σε μήκος. Με τις διαιρούμενες πλάτες των πίσω καθισμάτων να μπορούν να αναδιπλωθούν χρειάζεστε μόνο μερικές κινήσεις για να δημιουργήσετε ένα χώρο αποσκευών έως 1655 λίτρα*. 

*Μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τον εξοπλισμό και τον συνδυασμό κινητήρα/ μετάδοσης.


Εργονομική θέση οδήγησης. Ιδανική σχεδίαση ειδικά για εσάς. Το κεντρικό σημείο της εργονομικής σχεδίασης του εσωτερικού είναι η κεντρική κονσόλα που δείχνει να "κοιτάει" τον οδηγό. Χρησιμοποιείται έτσι ώστε να μπορείτε διαισθητικά να χειρίζεστε όλες τις λειτουργίες στο νέο Tiguan.


Πανοραμική οροφή και περιμετρικός φωτισμός. Περισσότερη ελευθερία σε κάθε κατεύθυνση. Οι γενναιόδωρες διαστάσεις της πανοραμικής συρόμενης/ανακλινόμενης οροφής παρέχουν ευχάριστο φωτισμό στο εσωτερικό και μία καθαρή ματιά στον ουρανό. Το εμπρός γυάλινο τμήμα είναι ανοιγόμενο και ανακλινόμενο ηλεκτρικά. Και εάν τα αστέρια ή τα φώτα του δρόμου δεν είναι αρκετά φωτεινά μπορείτε να φωτίσετε το εσωτερικό με τον περιμετρικό φωτισμό της οροφής.


Εσωτερικός φωτισμός. Τόσα πολλά να ανακαλύψετε. Ακόμα και την νύχτα. Ο εσωτερικός φωτισμός Ambient δημιουργεί μία ευχάριστη ατμόσφαιρα και διάθεση στο εσωτερικό. Τα ενσωματωμένα φώτα LED τονίζουν μεμονωμένα στοιχεία όπως τις θυρολαβές, τα διακοσμητικά στο ταμπλό και τις πόρτες τα κατώφλια των θυρών καθώς και τον χώρο των ποδιών. Η φωτεινότητα μπορεί να προσαρμόζεται διαρκώς ανάλογα με τις προτιμήσεις σας μέσω της κεντρικής οθόνης.


Κάντε τώρα το test drive στο νέο Tiguan μέχρι τις 23 Ιουλίου. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 22210 40626.

Volkswagen Φ.Σταθόπουλος ABEE - Facebook Page
Προβεβλημένη καταχώριση
Σχολιάστε

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος