Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Προβεβλημένη καταχώριση
Λίγες ημέρες πριν την αφετηρία της νέας σχολικής περιόδου ξεκινάει την λειτουργία του το πρότυπο καλλιτεχνικό εκπαιδευτήριο, Παιδικός Σταθμός, νηπιαγωγείο - Χώρος Μελέτης για μαθητές δημοτικού «στον Μαγικό Αυλό» στη Χαλκίδα.
Παιδικός Σταθμός, Νηπιαγωγείο - Χώρος Μελέτης για μαθητές δημοτικού «στον Μαγικό Αυλό»
Παιδικός Σταθμός, Νηπιαγωγείο - Χώρος Μελέτης για μαθητές δημοτικού «στον Μαγικό Αυλό»
Ο παιδικός σταθμός, νηπιαγωγείο-μελέτη δημοτικού «στον Μαγικό Αυλό» έχει σκοπό να εντάξει τα παιδιά, δυναμικά και ενεργά, στον κόσμο της μάθησης, της συνεργασίας και της αξιοποίησης των δεξιοτήτων.


«Στον Μαγικό Αυλό» το παιδί διαπαιδαγωγείται μέσα σε ειδικές τάξεις καλλιτεχνικής δημιουργίας και μελέτης. Συναντά πρωτοτυπία στην κατασκευή χώρων και εκπαιδεύεται με σύγχρονες παιδαγωγικές αντιλήψεις.


Στον προαύλιο χώρο τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ξέγνοιαστες και χαρούμενες στιγμές.Η ομάδα του εκπαιδευτηρίου «στον Μαγικό Αυλό» αποτελείται από Πτυχιούχους νηπιαγωγούς, Βρεφονηπιοκόμους, Δασκάλους, Φιλόλογους, Φιλόλογους ξένων γλωσσών, Παιδίατρο, Διατροφολόγο, Παιδοψυχολόγο, Λογοθεραπευτή, Εργοθεραπευτή, Καθηγητές μουσικής, Θεατρολόγο, Καθηγητή φυσικής αγωγής, προσωπικό άρτια καταρτισμένο και εξειδικευμένο για τον έλεγχο της σχολικής ετοιμότητας των παιδιών του νηπιαγωγείου, έμπειρους οδηγούς και συνοδηγούς.


Μπορείτε να ξεναγηθείτε στις εγκαταστάσεις του εκπαιδευτηρίου «στον Μαγικό Αυλό» και να ενημερωθείτε με κάθε λεπτομέρεια για το πλάνο δραστηριοτήτων και τη καλλιτεχνική προσέγγιση με τη συμβολή του Ωδείου Μαρσύας, που εδώ και 20 χρόνια πρωτοπορεί στην καλλιτεχνική εκπαίδευση.«στον Μαγικό Αυλό» 
Προκοπίου 16 και Αγ.Παρασκευής 16 - Νεάπολη Χαλκίδας
Υπεύθυνες Εκπαιδευτηρίου: Καλομοίρα Μέργου, Δέσποινα Λαθούρα
Τηλέφωνο/Φαξ: 22210 89818 και 22210 23022
Site: magikosaulos.com  |Facebook Page/Μαγικός Αυλός
Προβεβλημένη καταχώριση
Σχολιάστε

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος