Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Προβεβλημένη καταχώριση
Τα φροντιστήρια Πουκαμισάς, επιμένουν, σε πείσμα των δύσκολων καιρών, να επενδύουν για τα παιδιά, συνεισφέροντας στην Ενημέρωση των Υποψηφίων μαθητών για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, εκδίδοντας νέο φύλλο της εφημερίδας τους «Free Press».
Free press για τις Πανελλαδικές εξετάσεις σε σχολεία της Χαλκίδας από τα φροντιστήρια Πουκαμισάς
Free press για τις Πανελλαδικές εξετάσεις σε σχολεία της Χαλκίδας από τα φροντιστήρια Πουκαμισάς
Οι μονάδες της Χαλκίδας και των Ψαχνών εξασφάλισαν το νέο φύλλο και θα τη μοιράσουν δωρεάν τις προσεχείς ημέρες έξω από όλα τα σχολεία της Χαλκίδας, για να φθάσει σε κάθε μαθητή!

Η εφημερίδα του Πουκαμισά απευθύνεται στους μαθητές όλων των τάξεων του Λυκείου  ενημερώνοντάς τους αναλυτικά για: το ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ και τις διακλαδώσεις των σπουδών και για τις Δέκα αλλαγές στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017. Παρουσίαση Σχολών και Τμημάτων ΟΛΩΝ των πεδίων.


Μαθήματα και Συντελεστές Βαρύτητας –υπολογισμός μορίων, σχολές με ειδικά μαθήματα και δοκιμασίες σε αναλυτικούς πίνακες, ενδοσχολικές Εξετάσεις-Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις-Κατηγορία 10%. Αναλυτικά τα προσόντα για ελληνική αστυνομία, τις στρατιωτικές σχολές, γυμναστική ακαδημία κτλ. 

Όλες οι λεπτομέρειες για μηχανογραφικά-Πανεπιστήμια στην Κύπρο. Σχολές και Τμήματα που παρουσίασαν πτώση άνω των 2000 μορίων στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2016. 

Τα μέγιστα και τα ελάχιστα των επιστημονικών πεδίων και η σχολή με τη μεγαλύτερη ζήτηση ανά επιστημονικό πεδίο. Συμπεράσματα από Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016 ανά επιστημονικό πεδίο-5ου μαθήματος σε κάθε ένα επιστημονικό πεδίο.

Φροντιστήριο Πουκαμισάς Χαλκίδα
Αγγελάτου 21
Τηλέφωνα: 2221085730 , 6973242452, 6944773775
Προβεβλημένη καταχώριση
Σχολιάστε

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος