Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Προβεβλημένη καταχώριση
Οι μαθητές του φροντιστηρίου Πουκαμισά της Χαλκίδας είχαν την ευκαιρία να βρεθούν σε μία από τις μεγαλύτερες Ημερίδες Επαγγελματικού Προσανατολισμού της Αττικής, που διοργανώνει ο Όμιλος φροντιστηρίων Πουκαμισάς στα ΤΕΙ του Πειραιά.
Σε ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού οι μαθητές του φροντιστηρίου Πουκαμισάς στη Χαλκίδα
Σε ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού οι μαθητές του φροντιστηρίου Πουκαμισάς στη Χαλκίδα
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε  ο πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών και καθηγητής της Νομικής Σχολής Αθηνών, Θ. Φορτσάκης που ενθουσίασε τους μαθητές με την ομιλία του.

Μετά τη γενική εισήγηση, ακολούθησαν εξειδικευμένα workshops με διακεκριμένους επαγγελματίες, από όλους τους επαγγελματικούς χώρους,  που συνομίλησαν με τους μαθητές μας και έδωσαν χρήσιμες πληροφορίες για τα επαγγέλματα όλων των επιστημονικών πεδίων.


Ανάμεσα στους ειδικούς, ο δικός μας διευθυντής των μονάδων Χαλκίδας και Ψαχνών, μαθηματικός, απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Δ. Ρουμελιώτης, έκανε μια εξαιρετική εισήγηση για τα πεδία και τις σχολές του πεδίου Οικονομικών.


Και επειδή δεν θα μπορούσε να λείψει και η βόλτα, τα παιδιά με τους καθηγητές τους, χαλάρωσαν και έκαναν βόλτα στο πανέμορφο Μικρολίμανο
Προβεβλημένη καταχώριση
Σχολιάστε

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος