Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Προβεβλημένη καταχώριση
Εφταήμερη εκδρομή διοργανώνει η Αρέθουσα Tours στο σταυροδρόμι των πολιτισμών, βασιλίδα των πόλεων, πρωτεύουσα του Βυζαντίου και τριών διαδοχικών αυτοκρατοριών, την Κωνσταντινούπολη.
Ταξιδέψτε στην Κωνσταντινούπολη με την Αρέθουσα Tours
Ταξιδέψτε στην Κωνσταντινούπολη με την Αρέθουσα Tours
H μοναδική πόλη που είναι χτισμένη επάνω σε δύο ηπείρους, την Ευρώπη και την Ασία. Είναι η πόλη των αισθήσεων, των ατελείωτων θρύλων, των γεύσεων της ανατολής, της μοναδικής κληρονομιάς της, αλλά και του ένδοξου παρελθόντος της. 

Ένας τόπος γεμάτος αναμνήσεις, που σίγουρα μας προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα. Η Κωνσταντινούπολη!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣA

1η HΜΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/11/18
Αναχώρηση από Χαλκίδα το απόγευμα και με τις απαραίτητες στάσεις φθάνουμε στα σύνορα. Mετά τον απαραίτητο τελωνειακό έλεγχο συνεχίζουμε το ταξίδι μας για την Κωνσταντινούπολη.

2η HΜΕΡΑ Κωνσταντινούπολη -ΣΑΒΒΑΤΟ 24/11/18

Συνάντηση με τοπικό Ελληνόφωνο συνοδό/ξεναγό μας. Eπίσκεψη στο Αγίασμα της Παναγίας των Βλαχερνών (όπου εψάλει για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 626μ.Χ.) και στο Αγίασμα της Ζωοδόχου Πηγής (Μπαλουκλί) που συνδέεται με τους θρύλους για τα μισοτηγανισμένα ψάρια και την άλωση της Πόλης . 
Mεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Tακτοποίηση στα δωμάτια. Το απόγευμα ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ!!! Διανυκτέρευση.

3η HΜΕΡΑ Κωνσταντινούπολη -Ξενάγηση Πόλης -ΚΥΡΙΑΚΗ 25/11/18

Πρόγευμα και αναχώρηση για ξενάγηση στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Πόλης. Θα ξεκινήσουμε από το μεγαλύτερο μνημείο του ελληνισμού και της χριστιανοσύνης, την Αγıά Σοφιά. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Βυζαντινό Ιππόδρομο με τον Αιγυπτιακό Οβελίσκο, την Ελικτή στήλη των Δελφών, τη στήλη του Κωνσταντίνου και τη Γερμανική Κρήνη, το θρυλικό Μπλε Τζαμί (Σουλτάναχμετ) και τη Βασιλική Στέρνα του Ιουστινιανού. Η ημέρα μας θα κλείσει με την επίσκεψή μας στο σουλτανικό ανάκτορο Τοπ Καπί στη χερσόνησο που ιδρύθηκε η αρχαία αποικία του Βυζαντίου. Διανυκτέρευση.

4η HΜΕΡΑ Κωνσταντινούπολη - Ξενάγηση Πόλης -ΔΕΥΤΕΡΑ 26/11/18

Πρόγευμα και αναχώρηση για ξενάγηση. Θα επισκεφτούμε το Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι, τη Μονή της Χώρας με τα περίφημα ψηφιδωτά . Στη συνέχεια θα μεταβούμε στην εκπληκτική Σκεπαστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί) με τα 5.000 μαγαζιά για να κάνετε τις αγορές σας. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

5η HΜΕΡΑ Κωνσταντινούπολη - Πριγκηπόννησα - ΤΡΙΤΗ 27/11/18

Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για ξενάγηση στο περίφημο ανάκτορο Ντολμά Μπαχτσέ και έπειτα για το λιμάνι όπου θα επιβιβαστούμε σε πλοίο για να επισκεφθούμε τα Πριγκηπόννησα. Η πρώτη στάση μας θα γίνει στη Χάλκη με την περίφημη Θεολογική Σχολή και την Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδας στο λόφο της Ελπίδας. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Πρίγκηπο, όπου και θα κάνουμε προαιρετικά βόλτα με τις παραδοσιακές άμαξες το γύρο του νησιού. Γεύμα σε τοπική ψαροταβέρνα. Επιστροφή στην Πόλη. Ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

6η HΜΕΡΑ Επιστροφή στη Χαλκίδα-ΤΕΤΑΡΤΗ 28/11/18

Πρόγευμα και ελεύθερο χρόνο στην Πόλη μέχρι το απόγευμα. Αναχώρηση για τα σύνορα τελωνειακός έλεγχος και με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν και άφιξη στη Χαλκίδα (29/11/2018).

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 2221060378 ή επισκεφθείτε την Αρέθουσα Tours στην οδό Στύρων 1 (στο κτήριο των ΚΤΕΛ Νομού Ευβοίας).
Προβεβλημένη καταχώριση
Σχολιάστε

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος