Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, πρώτος εξ όλων των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, και μόνος εκ των βουλευτών του Νομού Ευβοίας, πήρε το λόγο ο βουλευτής και Αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, Κώστας Μαρκόπουλος.

Μεταξύ άλλων ο κ. Μαρκόπουλος είπε:

«Ο ιστορικός του μέλλοντος σίγουρα δεν θα ασχοληθεί με τη σημερινή μου τοποθέτηση, ούτε με αυτήν, τη σημαντική για το κόμμα μου, Κεντρική Επιτροπή. Ο ιστορικός του μέλλοντος θα καταγράψει την επίδοση της δεύτερης τετραετίας της Νέας Δημοκρατίας και θα καταγράψει κρίσεις για το ρόλο και την υστεροφημία του Κώστα Καραμανλή.
Οι προσδοκίες των πάντων είναι υψηλές για εμάς. Οι πολίτες που μας ψήφισαν, αλλά και αυτοί που δεν μας ψήφισαν, θα μας κρίνουν από τα αποτελέσματα της πολιτικής μας. Ο διάλογος και τα διλήμματα της περασμένης εκλογικής αναμέτρησης δεν θα είναι η παραπολιτική, το κουτσομπολιό και οι μυθοπλασίες, αλλά η πραγματική πολιτική.
Δηλαδή η οικονομία, το κράτος, οι νέοι άνθρωποι, το περιβάλλον. Ασφαλώς και περνάμε μία κρίση. Καταγράψαμε τα μηνύματα. Εμείς οι βουλευτές, κάναμε το δημόσιο διάλογο για να καταδείξουμε ότι πήραμε το μήνυμα. Όμως ως εδώ. Τώρα είναι η κόκκινη γραμμή. Για την κοινωνία μετράει η καθημερινότητα. Για τα ΜΜΕ σημασία έχει η διαφοροποίηση που χαρίζει πρόσκαιρα εξάστηλα. Για εμάς, για τους πολιτικούς, μετράει η ενότητα και η συνοχή.
Τα βαρόμετρα της Εύβοιας, οι άνθρωποι που όλοι έχουμε γύρω μας και τους αφουγκραζόμαστε μας είπαν: «Δώστε στήριξη στον Κώστα Καραμανλή, λύστε τον τα χέρια, διευκολύνετε τον, αν χρειάζεται». Εξάλλου αυτή είναι η έννοια της ιεραρχίας. Είμαστε ακόμα στον πρώτο χρόνο, υπάρχει πολλή δουλειά για όλους…».
Δημοφιλή σήμερα

Η ταινία «Εμείς» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Εμείς» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

21/3/2019
Η ταινία «Εμείς» έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone από την Πέμπτη 21 έως και την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019....
Φιλανθρωπική συναυλία από την χορωδία CANTUS Χαλκίδας

Φιλανθρωπική συναυλία από την χορωδία CANTUS Χαλκίδας

22/3/2019
Την Δευτέρα 1 Απριλίου 2019 και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου Χαλκίδος θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπική συναυλία από την χορωδία CA...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας