Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, πρώτος εξ όλων των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, και μόνος εκ των βουλευτών του Νομού Ευβοίας, πήρε το λόγο ο βουλευτής και Αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, Κώστας Μαρκόπουλος.

Μεταξύ άλλων ο κ. Μαρκόπουλος είπε:

«Ο ιστορικός του μέλλοντος σίγουρα δεν θα ασχοληθεί με τη σημερινή μου τοποθέτηση, ούτε με αυτήν, τη σημαντική για το κόμμα μου, Κεντρική Επιτροπή. Ο ιστορικός του μέλλοντος θα καταγράψει την επίδοση της δεύτερης τετραετίας της Νέας Δημοκρατίας και θα καταγράψει κρίσεις για το ρόλο και την υστεροφημία του Κώστα Καραμανλή.
Οι προσδοκίες των πάντων είναι υψηλές για εμάς. Οι πολίτες που μας ψήφισαν, αλλά και αυτοί που δεν μας ψήφισαν, θα μας κρίνουν από τα αποτελέσματα της πολιτικής μας. Ο διάλογος και τα διλήμματα της περασμένης εκλογικής αναμέτρησης δεν θα είναι η παραπολιτική, το κουτσομπολιό και οι μυθοπλασίες, αλλά η πραγματική πολιτική.
Δηλαδή η οικονομία, το κράτος, οι νέοι άνθρωποι, το περιβάλλον. Ασφαλώς και περνάμε μία κρίση. Καταγράψαμε τα μηνύματα. Εμείς οι βουλευτές, κάναμε το δημόσιο διάλογο για να καταδείξουμε ότι πήραμε το μήνυμα. Όμως ως εδώ. Τώρα είναι η κόκκινη γραμμή. Για την κοινωνία μετράει η καθημερινότητα. Για τα ΜΜΕ σημασία έχει η διαφοροποίηση που χαρίζει πρόσκαιρα εξάστηλα. Για εμάς, για τους πολιτικούς, μετράει η ενότητα και η συνοχή.
Τα βαρόμετρα της Εύβοιας, οι άνθρωποι που όλοι έχουμε γύρω μας και τους αφουγκραζόμαστε μας είπαν: «Δώστε στήριξη στον Κώστα Καραμανλή, λύστε τον τα χέρια, διευκολύνετε τον, αν χρειάζεται». Εξάλλου αυτή είναι η έννοια της ιεραρχίας. Είμαστε ακόμα στον πρώτο χρόνο, υπάρχει πολλή δουλειά για όλους…».
Δημοφιλή σήμερα

Η παιδική ταινία «Tad: Το μυστικό του βασιλιά Μίδα» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η παιδική ταινία «Tad: Το μυστικό του βασιλιά Μίδα» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

22/02/2018
Η παιδική ταινία «Tad: Το μυστικό του βασιλιά Μίδα» έρχεται στον Κινηματογράφο...
Η ταινία «1968» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «1968» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

21/02/2018
Ο Κινηματογράφος ΜΑΓΙΑ movietone ανακοινώνει την έκτακτη προβολή της ταινίας «1968», μόνο τηνς Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018....
Σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας για την μεταφορά μαθητών

Σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας για την μεταφορά μαθητών

22/02/2018
Συνάντηση εργασίας με θέμα τη μεταφορά μαθητών πραγματοποιήθηκε χθες στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Φάνη Σπ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας