Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Η ανάλυση του κόστους για το έργο της μεταφοράς αμιάντου για το ΚΥ Μαντουδίου στη διάθεση και την κρίση του καθενός.

κόστος
κόστος

Σε ερώτηση του βουλευτή Συμεών Κεδίκογλου, για έργο με ενδεχόμενη υπερκοστολόγηση, που αφορούσε τη μεταφορά αμιαντοσκεπής από τα Κέντρα Υγείας Μαντουδίου και Ιστιαίας, με την οποία ζητούσε την ανάλυσή του κόστους, ώστε να δει πώς προκύπτει το ποσό των 85.786,34€, όταν στον ιδιωτικό τομέα, οι προσφορές της αγοράς κυμαίνονται πολύ χαμηλότερα, έλαβε την ακόλουθη ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας:

«Το Μάρτιο του 2009 συντάχθηκε μελέτη από την τεχνική υπηρεσία του ΓΝ Χαλκίδας, με αντικείμενο «Διάθεση πλακών αμιαντοτσιμέντου Κέντρων Υγείας Ιστιαίας & Μαντουδίου», προϋπολογισμού δαπάνης 85.786,34€. Οι τιμές των άρθρων μελέτης προέκυψαν από έρευνα της αγοράς αλλά και από ανάλογα άρθρα μελέτης που είχε συνταχθεί από τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχίας Εύβοιας και αφορούσε απομάκρυνση πλακών αμιάντου από σχολικά συγκροτήματα της Εύβοιας. Η μελέτη πρωτοκολλήθηκε και εστάλη στη Δ.Τ.Υ. της Νομαρχίας Εύβοιας για δημοπράτηση. Η Δ.Τ.Υ. προχώρησε σε ανοικτή δημοπρασία με το σύστημα των επιμέρους ποσοστών έκπτωσης. Περίληψη της διακήρυξης εστάλη την 18η-02-2010 και δημοσιεύτηκε στις εξής εφημερίδες-έντυπα: «ΤΑ ΝΕΑ», «Ηχώ Δημοπρασιών», «Ευβοϊκός Τύπος», «Καθημερινή Εύβοιας», «Πανευβοϊκό Βήμα» και Ενημερωτικό Φυλλάδιο ΤΕΕ. Η δημοπρασία έγινε της 20η-04-2010 στα γραφεία της Δ.Τ.Υ. Νομαρχίας Εύβοιας και κατακυρώθηκε στο μειοδότη με συνολική τιμή προσφοράς 84.511,85€. Επισυνάπτεται σχετικό έγγραφο του Νοσοκομείου με ανάλυση του κόστους.»

Επισυνάπτουμε τον πίνακα με την ανάλυση κόστους για να εξάγει ο καθένας τα δικά του συμπεράσματα. Σημειώνεται το ποσό των 9.264€ για απρόβλεπτα…

 
Δημοφιλή σήμερα

Το νέο Μουσείο της Αρέθουσας κατακλύστηκε από γυναίκες στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Εύβοιας

Το νέο Μουσείο της Αρέθουσας κατακλύστηκε από γυναίκες στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Εύβοιας

21/6/2018
Το Επιμελητήριο Εύβοιας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την ...
Αγροτικό Κέντρο Έρευνας Καινοτομίας και Εφαρμογών ιδρύει ο Δήμος Χαλκιδέων

Αγροτικό Κέντρο Έρευνας Καινοτομίας και Εφαρμογών ιδρύει ο Δήμος Χαλκιδέων

22/6/2018
Με την υπογραφή του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελου Αποστόλου, παραχωρήθηκε στον Δήμο Χαλκιδέων...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας