Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Ο Μπλέτσας Κ. Χρήστος, Δάσκαλος με μήνυμά του ευχαριστεί όλους τους Δασκάλους - Νηπιαγωγούς Χαλκίδας που συμμετείχαν στις εκλογές της Τετάρτης, αλλά και όσους στήριξαν τη ΔΑΚΕ Π.Ε..

Την Τετάρτη 1η Ιουνίου 2011 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας για την ανάδειξη των εκπροσώπων του Συλλόγου στην 80η Γενική Συνέλευση της Δ.Ο.Ε.

Τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας είναι:

Έγκυρα: 789 Άκυρα - Λευκά: 81
ΠΑΣΚ: 316 (από το 2009 -4,4%) 4 έδρες
ΔΑΚΕ/ΠΕ : 263 (+1,2%) 3 έδρες
ΕΣΑΚ-ΔΕΕ: 113 (-0,12%) 1 έδρα
Αυτόνομη Παρέμβαση: 96 (+2,4%) 1 έδρα
Ως Γραμματέας της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. Χαλκίδας ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους για τη συμμετοχή του στις εκλογές και για την δύναμη που έδωσαν στη Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. Χαλκίδας.
Η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. Χαλκίδας πήρε το 33,38% των ψήφων, ποσοστό κατά 1,2% αυξημένο σε σύγκριση με τις αντίστοιχες εκλογές του 2009.
 Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι, σε πείσμα των καιρών και της περιρρέουσας ατμόσφαιρας, η συνέπεια, το έργο και η εντιμότητα αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται από τους συναδέλφους.
 Το αποτέλεσμα μας δίνει δύναμη και κουράγιο για ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια, αποτελεσματικότητα και ουσιαστική παρέμβαση προς όφελος των συναδέλφων.
 Ως υποψήφιος θα ήθελα ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους και μου έδωσαν τη δύναμη να καταλάβω την 4η θέση (1ος αναπληρωματικός) στο ψηφοδέλτιο της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. Χαλκίδας.
Σας ευχαριστώ και δεσμεύομαι για ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια, για εντονότερη δράση και για αποτελεσματικότερες προτάσεις – παρεμβάσεις στα εκπαιδευτικά δρώμενα.

Μην περιμένεις να αλλάξουν μόνα τους τα πράγματα, άλλαξέ τα εσύ! Δώσε δύναμη στο κοινό μας όνειρο!

Μπλέτσας Κ. Χρήστος
Δάσκαλος

 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας