Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Δηλώσεις του Θανάση Χειμάρα σχετικά με την ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στ.Ελλάδας, όπου παρέστει ο Υπουργός Αγρ.Ανάπτυξης, Κώστας Σκανδαλίδης για το Καλάθι των Αγροτικών Προϊόντων.
Ειδική συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου»
Ο κ. Χειμάρας μεταξύ των άλλων δήλωσε:
• Λυπάμαι που υποχρεώνομαι να επανέλθω στη χθεσινή Αυτοδιοικητική συμπεριφορά του κ. Περγαντά, ο οποίος αντί να ζητήσει συγνώμη, για την αντιθεσμική ενέργειά του, μας καταγγέλλει, γιατί δεν πήραμε μέρος σε μια κομματική ΦΙΕΣΤΑ, που οργανώθηκε από τον ίδιο .
• Ελπίζουμε να είναι η τελευταία φορά, που υποχρεωνόμαστε, να θυμίσουμε στον κ. Περιφερειάρχη, ότι δεν συμμετέχουμε σε συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου , για συζήτηση, με προσκεκλημένο Υπουργό, αν δεν έχει προηγηθεί, έστω σε επίπεδο των επικεφαλής των παρατάξεων, σύσκεψη, για τα θέματα της συνεδρίασης και δεν μας έχουν δοθεί και οι εισηγήσεις, όπως προβλέπεται από το καταστατικό λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου (Αρθ. 167. παρ. 2).
• Θυμίζουμε ότι την εν λόγω σοβαρή και θεσμική άποψή μας, την είχαμε θέσει και κατά την επίσκεψη του κου Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στη Λαμία, της οποίας τα αποτελέσματα είναι γνωστά, αφού τίποτα δεν έγινε από ότι υπεσχέθη.
• Το επιχείρημα του κ. Περγαντά, ότι δεν χρειαζόταν προηγούμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, διότι υπάρχει αρμόδια Επιτροπή, που επεξεργάζεται τα θέματα, είναι ασόβαρο για να μην πω τίποτα χειρότερα διότι:
α) Καμία ομάδα εργασίας δεν καταργεί το θεσμικό ρόλο του Περιφερειακού Συμβουλίου και
 β) Η εν λόγω ομάδα (και όχι θεσμοθετημένη επιτροπή), συνεδρίασε μόνο μια φορά, για διαδικαστικά κυρίως θέματα, χωρίς να προχωρήσει και να ολοκληρώσει τις σκέψεις και προτάσεις της, για το εν λόγω θέμα .
• Άλλωστε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Καπελέρης (Πρόεδρος) , είχε δηλώσει στην Επιτροπή, ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η επίσκεψη του κ. Σκανδαλίδη, πριν ολοκληρώσει το έργο της επί του θέματος.
• Κλείνοντας ήθελα να τονίσω, ότι σε μια εποχή, όπου οι Έλληνες υποφέρουν οικονομικά και οι Αγρότες κινδυνεύουν με αφανισμό, εμείς αντί, οργανωμένα και ενωτικά να σταθούμε στο πλευρό τους, ασχολούμαστε με κομματικές φιέστες, όπως η χθεσινή, της οποίας το καλάθι περιελάμβανε, τα πάντα και τίποτα . Κρίμα!!Δημοφιλή σήμερα

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

4/6/2018
Η Συνάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ήταν τελικά, η συνάντηση που ζητούν όλοι και αυτήν την χρονιά! ...
Νέες θέσεις εργασίας σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

Νέες θέσεις εργασίας σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

13/6/2018
Το νέο φροντιστήριο Πουκαμισάς στον Ωρωπό αναζητά διδακτικό προσωπικό για άμεση πρόσληψη....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας