Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με τα κανό τους διασχίζουν τη θαλάσσια απόσταση Εύβοια - Κρήτη, και παρά τις δυσκολίες συνεχίζουν, αφού έχουν ένα σκοπό και αυτός λέγεται "Χαμόγελο του Παιδιού". Ο λόγος φυσικά για τον Άγγελο Χριστοφίδη και τον Κώστα Μανατάκη, που στο facebook, μοιράζονται με τους φίλους τους, τις εμπειρίες απο το ταξίδι τους.
Στην αγκαλιά του Κρητικού Πελάγους
Στην αγκαλιά του Κρητικού Πελάγους

Ο Άγγελος έγραφε χθες στον τοίχο του "Διάπλους Αιγαίου με καγιά για το Χαμόγελο του Παιδιού"

"Σήμερα ήταν η μεγαλύτερη δοκιμασία του ταξιδιού. Μετα απο 50 μίλια και 16 ώρες στα κουπιά σε νοτιο Αιγαίο και κρητικό πέλαγος, σας στέλνουμε χαιρετισμούς απο την Ντια. Αύριο το απόγευμα μπαίνουμε στο λιμάνι του Ηρακλείου".

"Το πιο ψυχοφθορο πράγμα: να βλέπεις τη στεριά να πλησιαζει και να μην έρχεται ποτέ... Μοιάζει σαν να απομακρύνεται μερικές φορές, σαν να σε κοροϊδεύει όσο γερό κουπί και να τραβας... Ειδικά τότε".

Συνδεθείτε για να δείτε όλες τις φωτογραφίες, και τις αναρτήσεις τους:

http://www.facebook.com/EVIAPORTAL#!/pages/%CE%94%CE%B9%CE%AC%CF%80%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%91%CE%B9%CE%B3%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BA-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%A7%CE%B1%CE%BC%CF%8C%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%A0%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%8D/169011559823188?sk=info
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας