Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου δημοτικού σχολείου Σχηματαρίου σε συνεργασία με τη Σκακιστική Ακαδημία Χαλκίδος ολοκλήρωσαν, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ετήσια σειρά μαθημάτων διδάσκοντας το πνευματικό άθλημα του σκακιού στους μικρούς μαθητές και μαθήτριες.
 Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων ο Σύλλογος διοργάνωσε, την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011, σκακιστικούς αγώνες με τη συμμετοχή των μαθητών του σκακιστικού τμήματος αλλά και πολλών ακόμη παιδιών από την πόλη του Σχηματαρίου.
 Οι αγώνες έγιναν στο χώρο του σχολείου με την παρουσία πολλών γονέων, εκ μέρους της Ακαδημίας παραβρέθηκε ο κ. Γιώργος Τσουνής και ο προπονητής κ. Γιώργος Κουλαξουζίδης, ο οποίος είχε και τη γενική ευθύνη των αγώνων με την πολύτιμη βοήθεια της προέδρου του Συλλόγου Γονέων κυρίας Μαρίας Αντωνίου και των υπευθύνων του Σκακιστικού τμήματος κ.κ. Δημητρίου Ανδρέου και Γιώργου Παρχαρίδη .
 Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 31 παιδιά, ηλικίας από 5 έως και 16 ετών. Οι συμμετέχοντες ήταν: Ανδρέου Αλκιβιάδης, Κολοβός Χρυσόστομος, Σαράντος Σαράντης, Μπανούτας Γιώργος, Ματθαίου Γιάννης, Ντάλλης Γιώργος, Κολοβού Έφη, Βασιλός Απόστολος, Παρχαρίδου Μαριανίνα, Παπαχρήστου Ανδρέας, Τσάμης Γιώργος, Σαράντος Χάρης, Ανδρέου Αθανάσιος, Αντωνίου Αφροδίτη, Αντωνίου Φωτεινή, Κουτής Βασίλης, Μελεμενή Νικολέτα, Παπαχρήστου Ιωάννα, Μαλικόπουλος Γιώργος, Τζόϊ Νούσι, Τουπέ Χρήστος, Σκέντος Κωνσταντίνος, Βασιλός Γιάννης, Κίσσας Βαγγέλης, Τσιβόλας Γιώργος, Κίσσας Γιώργος, Φλώτσιος Λάμπρος, Σάλτης Γιώργος, Γκαντήρης Θεόδωρος, Νάκης Γιώργος και Μουτάφης Γιώργος.
 Οι αγώνες έγιναν με απόλυτη επιτυχία και ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους με την άψογη οργάνωσή τους. Στους νικητές απονεμήθηκαν μετάλλια ενώ σε όλα τα παιδιά δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα.
 Δόθηκαν επίσης, αναμνηστικά δώρα στον εκπρόσωπο της Σκακιστικής Ακαδημίας κ. Γιώργο Τσουνή και στον προπονητή κ. Γιώργο Κουλαξουζίδη, οι οποίοι και εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την προσπάθεια που γίνεται από το σύλλογο ώστε να φέρει σε επαφή τα παιδιά με το σκάκι.
 Στην λήξη της γιορτής τα παιδιά, οι γονείς, η Ακαδημία και ο Σύλλογος ανανέωσαν το ραντεβού για τη νέα σχολική χρονιά με την ευχή να είναι ακόμη περισσότεροι οι μαθητές και να έχουν ακόμη καλύτερες παρτίδες.
Πλούσιο φωτογραφικό υλικό στην ιστοσελίδα της Ακαδημίας: http://www.skakistikiakadimia.grΔημοφιλή σήμερα

Το νέο Μουσείο της Αρέθουσας κατακλύστηκε από γυναίκες στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Εύβοιας

Το νέο Μουσείο της Αρέθουσας κατακλύστηκε από γυναίκες στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Εύβοιας

21/6/2018
Το Επιμελητήριο Εύβοιας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την ...
50 χρόνια λειτουργίας γιόρτασε ο Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας στην Κάνηθο

50 χρόνια λειτουργίας γιόρτασε ο Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας στην Κάνηθο

21/6/2018
Την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Ευαγγελισμ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας