Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Στις 8 Ιουνίου συνδικαλιστές της Ριζοσπαστικής Αριστεράς (Αυτόνομη Παρέμβαση) συναντήθηκαν με το σωματείο της INTERKEM μέσα στον εργασιακό τους χώρο. Έγινε ουσιαστική ενημέρωση για την πορεία της εταιρείας, αλλά και της προσπάθειας αλλαγής των εργασιακών σχέσεων (4ήμερα, απολύσεις,ατομικές συμβάσεις κλπ).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η αγωνία των εργαζομένων για το μέλλον τους,η οποία ενισχύεται από τις αντιεργατικές αποφάσεις της κυβέρνησης του Μνημονίου, πρέπει να μετατραπεί σε μέτωπο αλληλεγγύης όλων των εργαζομένων, όλης της κοινωνίας.Το πώς μία άλλη επιχείρηση της περιοχής μας, (όπως Λάρκο,Τέμπο,ΣΕΛΜΑΝ κλπ) χωρίς να έχει πρόβλημα βιωσιμότητας ,πιέζει να αξιοποιήσει όλο το αντιεργασιακό οπλοστάσιο που τους οπλίζει η κυβέρνηση για να αυξήσει τα κέρδη της, θα πρέπει όλους μας να μας προβληματίσει. Πέρα απο τα παιχνίδια που παίζονται με το λιμάνι μπροστά στην εταιρεία, που συμμετέχουν και θεσμικοί παράγοντες. Χρειάζεται έγκαιρα όλοι οι φορείς Ε.Κ, Δήμος Χαλκίδας, σωμαατεία να συμβάλλουν αλληλέγγυα την διαπραγματευτική δυνατότητα του σωματείου της INTERKEM στην οποία η όμορη κοινωνία πολλή άνοχή έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια..
Εμείς ως ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ με τις μικρές μας δυνάμεις θα συμβάλλουμε πρός αυτή την κατεύθυνση
Απλώς να σκεφτούν όλοι ότι η κρίση και η ύφεση δεν θα αφήσει κανέναν ανεπηρέαστο αλλά μόνο η αλληλεγγύη της κοινωνίας και ο αγώνας των εργαζομένων θα φέρει αποτέλεσμα.
Δημοφιλή σήμερα

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

4/6/2018
Η Συνάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ήταν τελικά, η συνάντηση που ζητούν όλοι και αυτήν την χρονιά! ...
Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

7/6/2018
Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone από την Πέμπτη ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας