Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Oι μαθητές του 18ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας έκλεισαν τη φετινή σχολική χρονιά την Τρίτη 14 Ιουνίου 2011 με μια όμορφη γιορτή, πλούσια σε θεατρικά και εικαστικά δρώμενα.
Την έναρξη της γιορτής έκαναν οι μαθητές της Α΄ και της Β΄ τάξης του σχολείου με μουσικοκινητικά δρώμενα και υπεύθυνη τη μουσικό Τσολάκου Αθηνά.
φωτό απο την εκδήλωση
φωτό απο την εκδήλωση

Στην συνέχεια οι μαθητές της Ε΄ και της Στ΄ τάξης με το συντονισμό και την ενθάρρυνση της δασκάλας θεατρικής αγωγής Σουλιωτάκη Αγγελικής έπαιξαν με επιτυχία τα ακόλουθα θεατρικά έργα: «Ένας Παράξενος Ταξιδιώτης», «Το Λαχείο» και «Λυσιστράτη».Την επιμέλεια των σκηνικών είχε η εκπ/κός εικαστικών Μάρκου Δήμητρα.
Με ευχάριστα τραγούδια γέμιζαν τα διαλείμματα των θεατρικών έργων για τα οποία ήταν υπεύθυνες οι μουσικοί του σχολείου: Κετσεμενίδου Όλγα, Παπαθεοδώρου Παγώνα και Στρατάκια Καλλιόπη.
Συγκινητικό ήταν το αποχαιρετιστήριο τραγούδι της Στ΄τάξης.
Επίσης προβλήθηκε σε ψηφιακή μορφή το κινούμενο σχέδιο: «Τέσσερις εποχές», δημιουργία των μαθητών της Β΄2 τάξης του σχολείου και υπεύθυνες τη δασκάλα Καράπα Μαρία και Παπαϊωάννου Κων/να, η οποία είναι και υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων της Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Ν.Ευβοίας

Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου πραγματοποιήθηκε μία εντυπωσιακή έκθεση ζωγραφικής και δημιουργικής κατασκευής με 350 έργα και πολλές ανακυκλώσιμες κατασκευές των μαθητών του σχολείου. Την επιμέλεια της έκθεσης είχε η ζωγράφος Παναγιώτου Βούλα σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 18οu Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας.
Στο τέλος της γιορτής ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ευχαρίστησε τη Διευθύντρια του Σχολείου κυρία Καρλατήρα Διονυσία και το Σύλλογο Διδασκόντων του Σχολείου για την άριστη συνεργασία και απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες στα παιδιά που διακρίθηκαν στη Μαθηματική Εταιρεία και στους διαγωνισμούς Παιδικής Ζωγραφικής στους οποίους συμμετείχε το σχολείο.
 
 
Δημοφιλή σήμερα

Στην εορτή της Αγίας Σοφίας στην Ξηρόβρυση ο Δήμαρχος Χαλκιδέων με αντιπροσωπεία του Δήμου

Στην εορτή της Αγίας Σοφίας στην Ξηρόβρυση ο Δήμαρχος Χαλκιδέων με αντιπροσωπεία του Δήμου

17/9/2018
Πανηγυρίζει σήμερα Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 ο Ιερός Ναός Αγίας Σοφί...
Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού και ακτής στην Παραλία Αυλίδος

Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού και ακτής στην Παραλία Αυλίδος

18/9/2018
Με το σύνθημα κάνε το καλό βγάλ' το από το γιαλό, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού...
Επιστρέφει ανανεωμένος ο Home Radio 89.1

Επιστρέφει ανανεωμένος ο Home Radio 89.1

17/9/2018
Ο Home Radio 89.1, ο σταθμός που τα τελευταία χρόνια κάνει τη διαφορά στα ερτζιανά της Χαλκίδας ξεκινάει τις εκπομπές του στις 24 Σεπτεμβρίου 2018....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας