Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Oι μαθητές του 18ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας έκλεισαν τη φετινή σχολική χρονιά την Τρίτη 14 Ιουνίου 2011 με μια όμορφη γιορτή, πλούσια σε θεατρικά και εικαστικά δρώμενα.
Την έναρξη της γιορτής έκαναν οι μαθητές της Α΄ και της Β΄ τάξης του σχολείου με μουσικοκινητικά δρώμενα και υπεύθυνη τη μουσικό Τσολάκου Αθηνά.
φωτό απο την εκδήλωση
φωτό απο την εκδήλωση

Στην συνέχεια οι μαθητές της Ε΄ και της Στ΄ τάξης με το συντονισμό και την ενθάρρυνση της δασκάλας θεατρικής αγωγής Σουλιωτάκη Αγγελικής έπαιξαν με επιτυχία τα ακόλουθα θεατρικά έργα: «Ένας Παράξενος Ταξιδιώτης», «Το Λαχείο» και «Λυσιστράτη».Την επιμέλεια των σκηνικών είχε η εκπ/κός εικαστικών Μάρκου Δήμητρα.
Με ευχάριστα τραγούδια γέμιζαν τα διαλείμματα των θεατρικών έργων για τα οποία ήταν υπεύθυνες οι μουσικοί του σχολείου: Κετσεμενίδου Όλγα, Παπαθεοδώρου Παγώνα και Στρατάκια Καλλιόπη.
Συγκινητικό ήταν το αποχαιρετιστήριο τραγούδι της Στ΄τάξης.
Επίσης προβλήθηκε σε ψηφιακή μορφή το κινούμενο σχέδιο: «Τέσσερις εποχές», δημιουργία των μαθητών της Β΄2 τάξης του σχολείου και υπεύθυνες τη δασκάλα Καράπα Μαρία και Παπαϊωάννου Κων/να, η οποία είναι και υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων της Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Ν.Ευβοίας

Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου πραγματοποιήθηκε μία εντυπωσιακή έκθεση ζωγραφικής και δημιουργικής κατασκευής με 350 έργα και πολλές ανακυκλώσιμες κατασκευές των μαθητών του σχολείου. Την επιμέλεια της έκθεσης είχε η ζωγράφος Παναγιώτου Βούλα σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 18οu Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας.
Στο τέλος της γιορτής ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ευχαρίστησε τη Διευθύντρια του Σχολείου κυρία Καρλατήρα Διονυσία και το Σύλλογο Διδασκόντων του Σχολείου για την άριστη συνεργασία και απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες στα παιδιά που διακρίθηκαν στη Μαθηματική Εταιρεία και στους διαγωνισμούς Παιδικής Ζωγραφικής στους οποίους συμμετείχε το σχολείο.
 
 
Δημοφιλή σήμερα

Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

7/6/2018
Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone από την Πέμπτη ...
Νέες θέσεις εργασίας σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

Νέες θέσεις εργασίας σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

13/6/2018
Το νέο φροντιστήριο Πουκαμισάς στον Ωρωπό αναζητά διδακτικό προσωπικό για άμεση πρόσληψη....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας