Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Απείχε απο την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης - Αλιβερίου, ο Συνδυασμός του Γιάννη Κούκη, που αφορούσε στο θέμα των εγκαταστάσεων του Ν.Ο.Αλιβερίου, και στην παρακάτω ανακοίνωσή του εκφράζει τους λόγους διαφωνίας του.
Κούκης Ιωάννης
Κούκης Ιωάννης

 Ο συνδυασμός ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ δεν συμμετέχει στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου της Πέμπτης 23-6-2011 γιατί δεν γίνεται κατανοητός ο λόγος του κατεπείγοντος, όταν από την ανακοίνωση του Δήμου ΚΥΜΗΣ - ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ της 22-6-2011 δηλαδή την προηγούμενη της Συνεδριάσεως αυτής, διαφαίνεται ξεκάθαρα ότι το θέμα έχει επιλυθεί.
 Άλλωστε στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο για το ίδιο θέμα μετά την αποξήλωση των παλαιών εξεδρών που υπήρχαν για αρκετά χρόνια, όπως φαίνεται και από την ίδια ανακοίνωση, ο Συνδυασμός μας δεν κλήθηκε να ενημερωθεί και να τοποθετηθεί.
 Θεωρούμε ότι ο Ναυτικός Όμιλος Αλιβερίου πρέπει να έχει τις
Αθλητικές του εγκαταστάσεις στις οποίες θα αθλούνται οι αθλητές του και η νεολαία του Αλιβερίου, που όμως πρέπει να πληρούν τις Βασικές και Νόμιμες προδιαγραφές ασφαλείας.
 Το θέμα αυτό θα πρέπει να συζητηθεί στην επόμενη Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου

 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας