Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν οι Συνδυασμού ‘Πολιτών της Αυτοδιοίκησης’ και ‘Ενεργών Δημοτών’ Δήμου Κύμης - Αλιβερίου σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου, τονίζοντας πως στηρίζουν τις προσπάθειες του ΝΟΑ, για επίλυση του προβλήματος, αλλά καταγγέλλουν τον Δήμαρχο, Δ.Θωμά για διαιρετική πρακτική και ενέργειες εντυπωσιασμού, που δεν λύνουν το πρόβλημα:
Γιάννης Σιαγιάννης
Γιάννης Σιαγιάννης

Εκφράζοντας το κοινό αίσθημα της ευρύτερης περιοχής καταθέσαμε την καθολική υποστήριξη μας στο ΝΟΑ Αλιβερίου και τους αθλητές του για την επίλυση του προβλήματος της προετοιμασίας των αγωνιστικών του υποχρεώσεων. Αυτό εκφράστηκε και από τις παρατάξεις μας, οι οποίες θεωρούν το ΝΟΑ απ’ τους πρωτεργάτες του αθλητισμού στη περιοχή μας.
Παρόλο που η Αντιπολίτευση στο σύνολο της αποκλείστηκε από κάθε σύσκεψη ή πρωτοβουλία της Δημοτικής πλειοψηφίας, η σταθερή μας θέση για στήριξη του ΝΟΑ έβαλαν σε δεύτερη προτεραιότητα την γνωστή διαιρετική πρακτική του κ. Θωμά και τη γνωστή τακτική της επικοινωνιακής του προπαγάνδας θεωρώντας ότι η στάση μας θα συνέβαλε στην επίλυση των προβλημάτων του ΝΟΑ .
Έτσι φτάσαμε μέσα από μη νόμιμες διαδικασίες και αδιαφανείς συνεργασίες με εταιρείες, που το ΔΣ αγνοεί, στα γεγονότα τη περασμένη Τρίτη 21-6-2011 τα οποία έδωσαν τα γνωστά αποτελέσματα που κατά την άποψη μας δεν έλυσαν το μεγάλο πρόβλημα του ΝΟΑ παρά τη στρατηγική του επικοινωνιακού εντυπωσιασμού του κ. Θωμά που τόσα είχε επενδύσει σε αυτόν. Επικοινωνιακός εντυπωσιασμός με τη προσφιλή μέθοδο της αυθαίρετης λογικής που διέπει την πλειοψηφία που στη παρούσα φάση επένδυσε στην ‘ομηρία’ του ΝΟΑ.
Λάβαμε την πρόσκληση για έκτακτη σύγκληση του ΔΣ θεωρώντας ότι έστω και αργά θα μπορούσαμε να συμβάλουμε με τις όποιες απόψεις μας στην οριστική διευθέτηση του προβλήματος. Πάντα πιστεύαμε ότι στα μεγάλα προβλήματα η ενότητα είναι αναγκαία και ικανή συνθήκη.
Το σημερινό ΔΣ θα μπορούσε να αναδείξει την τακτική της πάρα πέρα πορείας, να επουλώσει λάθη και παραλείψεις της Δημοτικής Αρχής και να συμβάλει στη νομιμοποίηση των ενεργειών που ουσιαστικά καθιστούν την παρέμβαση υπέρ του ΝΟΑ έωλη.
Το δελτίο τύπου όμως του κ. Θωμά την παραμονή σύγκλησης του Δημοτικού Συμβουλίου – μνημείο υπερφίαλης αλαζονείας , αυταρέσκειας και περιφρόνησης ουσιαστικά του θεσμού του Δημοτικού Συμβουλίου – έρχεται να αποδείξει στην πράξη τις πραγματικές προθέσεις του κ. Θωμά.
Του γνωστού κ. Θωμά , ο οποίος αρέσκεται στην λογική των ‘’ πολιτικών ομηριών ‘’ στη λογική των μονομερών αδιαφανών πρακτικών , στην καταπάτηση κάθε νόμιμης διαδικασίας, με στόχο την προβολή της ακυρωθείσας πλέον αποτελεσματικότητας του.
Ο κ. Θωμάς θριαμβολογεί για την κατασκευή του έργου που για τους γνωρίζοντες είναι ημιτελές.
Ο κ. Θωμάς λίγο πριν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου διαιρεί αντί να ενώνει στη βάση προσωπικής στρατηγικής.
Δείχνει ότι θέλει να πορεύεται μόνος του.
Αυτό το περιεχόμενο του Δελτίου τύπου μας υποχρεώνει να τον αφήσουμε μόνο του.
Όταν αποφασίσει να σοβαρευτεί και να κατανοήσει το ρόλο του Δημοτικού Συμβουλίου μπορούμε να συζητήσουμε μαζί του.
Η προπαγάνδα και ο λαϊκισμός του είναι κακοί σύμβουλοι.. Ειδικά για το Υποκείμενο των γεγονότων που σε αυτή την περίπτωση είναι ο ΝΟΑ Αλιβερίου.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Σχόλια

[1]
ΕΛΕΝΗ ΣΚΕΤΟ (27/6/2011 2:10:34 πμ)
ΡΕ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΕΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ, ΒΑΖΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ
Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη του EVIAPORTAL.GR. Σε κάθε περίπτωση όμως το EVIAPORTAL.GR διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας