Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ. - Βουλευτής Ν. Ευβοίας, Κώστας Μαρκόπουλος απαντάει στο Εργατικό Κέντρο και την εξώδικη διαμαρτυρία του, και δηλώνει πως θα καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δράσης, ενώ αναμένει την απάντηση των συναδέλφων του βουλευτών του ΠΑΣΟΚ... Συγκεκριμένα, ο Κ. Μαρκόπουλος υποστηρίζει:
Ο  Κώστας Μαρκόπουλος
Ο Κώστας Μαρκόπουλος

Με ιδιαίτερη προσοχή μελέτησα την εξώδικο διαμαρτυρία – πρόσκληση να μην ψηφίσω το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δράσης και τον Εφαρμοστικό νόμο.
Θέλω να διασαφηνίσω πως αυτά είναι συνεπακόλουθα του Μνημονίου που ψηφίστηκε το Μάιο του 2010 στην Ελληνική Βουλή από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, του ΛΑΟΣ και την κα Μπακογιάννη. Η απόλυτη αποτυχία του μνημονίου γέννησε αυτά τα δύο Σχέδια Νόμου της Κυβέρνησης που περιγράφουν θυσίες υπεράνω της αντοχής των πολιτών.
Εκτιμώ, πως θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η απάντηση των αξιότιμων συναδέλφων κ.κ. Αικατερίνης Περλεπέ, Συμεών Κεδίκολγου και Ουρανίας Παπανδρέου που ψήφισαν το μνημόνιο.
Προσωπικά γνωρίζετε ότι δεν το ψήφισα. Αλλά όχι μόνο αυτό. Είναι γνωστό πως ανήκω σε εκείνους τους πολιτικούς της Ν.Δ. που θεωρούν ότι η συναίνεση που μας ζητούν είναι συνενοχή. Η αντιμνημονιακή μου θέση είναι άκαμπτη και τολμώ να πω πρωταγωνιστική. Κυρίως, γιατί πιστεύω πως αυτός ο λαός έχει και φιλότιμο και δυνατότητες να αλλάξει νοοτροπία και να συμμετέχει σε ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης του τόπου μας. Με μία ωστόσο προϋπόθεση:
Να έχει όραμα και πίστη σ’ αυτό και να ελπίζει σε ένα καλύτερο αύριο. Τίποτα από αυτά δεν έχει μπροστά του. Βλέπει μόνο πιέσεις, εκβιασμούς, νέα μέτρα, ύβρεις περί προσωπικής διαφθοράς.
Εμείς, τα μέλη του πολιτικού συστήματος, που έχουμε χάσει την αξιοπιστία μας έχουμε υποχρέωση να οδηγήσουμε τη χώρα σε πορεία σωτηρίας. Μόνο έτσι θα ανακτήσουμε την θέση μας. Αυτό δεν μπορεί να γίνει με αυτήν την πολιτική που εφαρμόζεται στη χώρα.
Προσωπικά θα καταψηφίσω το μεσοπρόθεσμο και τα περισσότερα άρθρα του Εφαρμοστικού νόμου.
Καλώ τους πολίτες να κάνουν κι εκείνοι το χρέος του δικού τους ρόλου…
Δημοφιλή σήμερα

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το έργο διαμόρφωσης της παραλίας Νέας Αρτάκης

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το έργο διαμόρφωσης της παραλίας Νέας Αρτάκης

16/9/2018
Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει ένα σημαντικό έργο της Νέας Αρτάκης, που αποτελούσε χρόνιο αίτημα των κατ...
Στην εορτή της Αγίας Σοφίας στην Ξηρόβρυση ο Δήμαρχος Χαλκιδέων με αντιπροσωπεία του Δήμου

Στην εορτή της Αγίας Σοφίας στην Ξηρόβρυση ο Δήμαρχος Χαλκιδέων με αντιπροσωπεία του Δήμου

17/9/2018
Πανηγυρίζει σήμερα Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 ο Ιερός Ναός Αγίας Σοφί...
Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων στη γιορτή Οικολογίας - Χειροτεχνίας

Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων στη γιορτή Οικολογίας - Χειροτεχνίας

16/9/2018
H 8η Πανευβοϊκή Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας που πραγματοποιείται στο αλσύλλιο του Φάρου Χαλκίδας, ολοκληρώνεται σήμερα ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας