Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Χαλκίδα, αφού Αγανακτισμένοι μπούκαραν στην αίθουσα του Διοικητηρίου, όπου προκλήθηκαν εντάσεις, ενώ δεν έλειψαν οι ύβρεις.... Λίγο νωρίτερα, πολίτες είχαν ήδη συγκεντρωθεί στη Λ.Χαϊνά, όπου πραγματοποιούσαν συμβολική κατάληψη του κτιρίου του Διοικητηρίου.
Κλέαρχος Περγαντάς και Θανάσης Μπουραντάς
Κλέαρχος Περγαντάς και Θανάσης Μπουραντάς

Μετά την αναβολή της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Στ.Ελλάδας, ο Πρόεδρος, Δημήτρης Τιμπλαλέξης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

"Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 27/06/2011 στη Χαλκίδα, ομάδα πολιτών κατέλαβε την αίθουσα και επεδίωξε να διαμορφώσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της συζήτησης, με ύβρεις και απειλές.
Παρά το γεγονός ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο αποδέχτηκε να συζητηθούν τα θέματά τους στο τέλος της ημερήσιας διάταξης, η ομάδα πολιτών δημιούργησε συνθήκες που δεν επέτρεπαν την ομαλή διεξαγωγή συζήτησης.
Κατόπιν τούτου το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφάσισε την αναβολή της συνεδρίασης".  

Να σημειωθεί, ότι αρχικά το προεδρείο του Π.Σ. προέβη σε μια ολιγόλεπτη διακοπή, προκειμένου να επανέλθει η τάξη στην αίθουσα και να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αλλά οι Αγανακτισμένοι επέμεναν να συζητηθεί προ ημερήσιας διάταξης το θέμα που αφορά όλη την Ελληνική Κοινωνία και να πάρει θέση επί αυτού το Περιφερειακό Συμβούλιο, δλδ. το Μεσοπρόθεσμο... Τελικά το μόνο που έμεινε είναι ο... εξάψαλμος που έσυραν στα μέλη του πολιτικού οργάνου....

 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας