Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ανακοίνωση της Λαϊκής Συνέλευσης των Αγανακτισμένων Πολιτών Χαλκίδας σχετικά με τη συμβολική κατάληψη του Διοικητηρίου, αλλά και τις εντάσεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο που τελικά αναβλήθηκε:
Με απόφαση της Λαϊκής Συνέλευσης, στη Χαλκίδα, σήμερα Δευτέρα 27/6/11, πραγματοποιήσαμε από νωρίς το πρωί συγκέντρωση και συμβολική κατάληψη του Διοικητηρίου Εύβοιας.
Στις 11.30 π.μ., την ώρα έναρξης της προγραμματισμένης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, μπήκαμε στην αίθουσα της συνεδρίασης με πανό και συνθήματα και ΑΠΑΙΤΗΣΑΜΕ οι «εκπρόσωποι» της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης να συνταχθούν επιτέλους με τη λαϊκή πλειοψηφία και να καταδικάσουν το Μνημόνιο και το Μεσοπρόθεσμο.
Με ευθύνη του Περιφερειάρχη Περγαντά, η πλειοψηφία αποφάσισε ΑΝΑΒΟΛΗ του Περιφερειακού Συμβουλίου, για να μην συζητηθεί καν το Μεσοπρόθεσμο και οι συνέπειές του για το λαό, την κοινωνία και τη χώρα. Η στάση αυτή είναι ΦΥΓΟΜΑΧΙΑ απέναντι στο λαό. Δεν μπορούν να κρύψουν τον πανικό τους, δεν μπορούν να κρύψουν ότι δεν εκπροσωπούν κανένα.
Στη συνέχεια, μετά την αποχώρηση των «εκπροσώπων» της Περιφερειακής «Αυτοδιοίκησης», πραγματοποιήσαμε, στον ίδιο χώρο Λαϊκή Συνέλευση, υλοποιώντας τις αποφάσεις μας που αφορούν την κατάληψη των δημόσιων χώρων μέσα από διαδικασίες άμεσης δημοκρατίας και κάναμε πράξη το σύνθημά μας: «Δεν θα φύγουμε αν δεν φύγουν, θα μείνουμε εδώ ακόμη κι όταν φύγουν».
Πολίτες της Χαλκίδας: Αύριο και μεθαύριο (28 29/6) δίνουμε τη μάχη με όλο το λαό. Η καρδιά μας χτυπάει στην Πλ. Συντάγματος.Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας