Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Μια μικρή αναφορά στην ιστορία του έργου ανάπλασης του Πάρκου του Λαού κάνει ο πρώην Δήμαρχος Χαλκίδας, Δημήτρης Αναγνωστάκης... δια όσην αξίαν έχει, προκειμένου να υπάρξει αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας, όπως ο ίδιος επισημαίνει. Συγκεκριμένα με ανακοίνωσή του ο Δ.Αναγνωστάκης αναφέρει:
Δημήτρης Αναγνωστάκης.
Δημήτρης Αναγνωστάκης.

Είναι αλήθεια πως η ιστορική περίοδος που διανύουμε, είναι από τις κρισιμότερες για το ελληνικό κράτος και τον ελληνικό λαό, αφού στην ουσία - και πέρα από τις τεράστιες ευθύνες που έχει στο σύνολό του το πολιτικό προσωπικό-, διακυβεύεται αυτή καθ΄αυτή η ύπαρξή τους. (Κράτους και Λαού).
 
Είναι επίσης αλήθεια πως απαιτείται ένα άλλο πολτικό ήθος και μία άλλη πολιτική συμπεριφορά, έτσι ώστε να σταματήσει επιτέλους η απαξίωση της πολιτικής και των πολιτικών που είναι απαραίτητα συστατικά της δημοκρατίας μας.
 
Είναι λοιπόν απαραίτητο να αγωνιστούμε για τα μεγάλα και σημαντικά και να αφήσουμε στην άκρη τα μικρά και τα ασήμαντα.
Σ΄αυτή την κατεύθυνση συνυπογράφω τα όσα είπε ο κ. Δήμαρχος χθες βράδυ στην εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου "Τ΄ΑΛΩΝΑΚΙ", σχετικά με το κτήριο "ΑΡΕΘΟΥΣΑ", που καταρρέει με αποκλειστική ευθύνη του Υπουργείου Πολιτισμού και της παράδοσης στους πολίτες του Πάρκου του Λαού.
 
Χαίρομαι ειλικρινά, που έστω και με αρκετή καθυστέρηση δόθηκε στην πόλη μας και ιδιαίτερα στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής Αγ. Ιωάννη και Αλωνάκι, ένα αναβαθμισμένο και σύγχρονο πάρκο που πλέον μπορεί να είναι προσβάσιμο και λειτουργικό για τους Χαλκιδέους πολίτες.
 
Θα περίμενα όμως να γίνει μια μικρή αναφορά στο ιστορικό του πράγματος, έτσι ώστε να κατοχυρωθεί στην πράξη η διοικητική συνέχεια των Δημοτικών Αρχών και να ειπωθεί ότι:

Το έργο "Ανάπλαση Πάρκου Λαού" χρηματοδοτήθηκε από το ΠΕΠ Στερεάς Ελλάδας, με προυπολογισμό 1.168.665 euro & ότι το έργο δημοπρατήθηκε σε προηγούμενη δημοτική περίοδο (2002-2006) κι πιο συγκεκριμένα στις 3 Απριλίου 2006, με έκπτωση 8,41% & με ανάδοχο την εταιρεία "Καμαριώτης ΕΠΕ".
 
Κι αυτό δια όσην αξίαν έχει, όπως θα έλεγε παλιό κοινοβουλευτικό στέλεχος του Νομού μας, και σε κάθε περίπτωση για την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας.
Ελπίζω ότι στα επόμενα έργα μας, που θα δοθούν σε χρήση, όποτε κι αν γίνει αυτό, θα γίνει μια μικρή αναφορά στο ιστορικό τους!
 
Με εκτίμηση
 
Δ. Αναγνωστάκης
 
 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας