Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Την Παρασκευή δημοσιεύτηκε το πλήρες κείμενο του εφαρμοστικού νόμου για το «ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2012 - 2015» Με μία προσεκτική ανάγνωση ο αμερόληπτος παρατηρητής διαπιστώνει ότι:

(Αφιερώστε λίγο χρόνο για να ενημερωθείτε από το πρωτότυπο κείμενο που επισυνάπτεται με ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ στα επίμαχα άρθρα, ώστε να διευκολύνεται η ανάγνωση. Διαβάστε και κρίνετε τι ακριβώς είναι αυτό που πάει η Βουλή να ψηφίσει...Δείτε μόνοι σας τις παγίδες που κρύβονται στι ςλεπτομέρειες του νόμου, ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΜΕΤΡΟΥΝ...Αξίζει τον κόπο...)
• ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ (Α’, Β’, Γ’) ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ, ΤΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΘΕ 5-7 ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΕΡΙΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΡΠΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΣΟΔΑ (Μέχρι να το πουλησουν), ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΕΝΩ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΘΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!!
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:
• ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, (ΔΕΚΟ, λιμάνια, αεροδρόμια, δικαιώματα εκμετάλλευσης, τουριστικοί/αρχαιολογικοί χώροι κλπ, τα πάντα)
• ΤΩΝ Ο.Τ.Α (ΔΗΜΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ)
• και οι ΑΙΓΙΑΛΟΙ!!
Αν δεν τα διαβάσει κανείς, δεν το πιστεύει... Δεν είναι μόνον το ότι όλα αυτά θα πωληθούν σε εξεφτιλιστικές τιμές, αλλά το ότι μία Ελλάδα χωρίς περιουσιακά στοιχεία θα είναι, έρμαιο κάθε ξένης απειλής και εκβιασμού. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ, ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΙΘΗΝΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΘΕ ΞΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΜΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ. Είναι ψέμματα αυτό που ακούμε ότι, «τι να κάνουμε πρέπει να πουλήσουμε προκειμένου να ξεχρεώσουμε...» Ξένοι και έλληνες οικονομολόγοι, οι ίδιοι διεθνείς οίκοι, ΔΕΝ πιστεύουν ότι θα ξεχρεώσουμε ποτέ! θα μας πάρουν ό,τι έχουμε και δεν έχουμε και από πάνω πάλι θα χρωστάμε.
• ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ’ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΦΟΡΟ-ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ ΜΕΤΡΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ
• ΠΤΩΧΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ: ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ, ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΝΑΛΓΗΤΑ
• ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Ο,ΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ
• ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΦΕΣΗ
• ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ, ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΡΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΡΚΟΥΝ...
ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΕΞΑΣΚΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΙΤΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ: ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ, ΟΤΑΝ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΘΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;
ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ; ΤΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ; ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΟΥΣ...
ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ:
• ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ: ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ.
• ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ «ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΙΜΑ, ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΩΣ ΈΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΑΘΕΜΙΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΝΑ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ»
ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟ; ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΈΤΣΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ;
ΟΧΙ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ. ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ!
ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ,
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠΑΘΕΙΣ!
ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΔΟΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΜΑΧΗ.
Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ.
ΑΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ!
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥΣ,
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ.
(ΑΘΗΝΑ: ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-Λ.ΠΥΡΓΟΣ)

 
Δημοφιλή σήμερα

2 Δημοτικά Σχολεία στην Εύβοια αποκτούν τάξεις για προσφυγόπουλα

2 Δημοτικά Σχολεία στην Εύβοια αποκτούν τάξεις για προσφυγόπουλα

19/10/2018
Τάξεις υποδοχής μαθητών, θα έχουν από φέτος το 13ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιστιαίας....
Το Campus Bus στη Χαλκίδα και σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου

Το Campus Bus στη Χαλκίδα και σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου

19/10/2018
Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ενίσχυσης εύρεσης εργασίας Ενηλίκων, θα βρίσκεται στη Χαλκίδα και σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, στο ...
Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Κέντρο Κοινότητας Σκύρου

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Κέντρο Κοινότητας Σκύρου

19/10/2018
Tο Κέντρο Κοινότητας Σκύρου λειτουργεί για την υποδοχή, εξυπηρέτηση και διασύνδεση των πολιτών που έχουν αυξημένες ανάγκες κοινωνικής προστασί...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας