Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Απάντηση δίνει το Αυτοδιοικητικό Κίνημα Στερεάς Ελλάδας για την απουσία των Συμβούλων του απο την τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και στις καταγγελίες του αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Θανάση Μπουραντά:
Αυτοδιοικητικό Κίνημα Στερεάς
Αυτοδιοικητικό Κίνημα Στερεάς

Δεν συμμετείχαμε στο περιφερειακό συμβούλιο, γιατί διαφωνούμε με την συστηματική απογύμνωση του από κάθε ουσιαστικό περιεχόμενο και την μετατροπή του σε τυπικό γραφειοκρατικό όργανο. Η πρακτική αυτή είναι περιφρονητική για τα κρίσιμα προβλήματα των πολιτών και ανάξια για ένα αιρετό όργανο που τόσο διαφημίστηκε από την παράταξη του κ.Μπουραντά.
Σχετικα με την κατηγορία ότι απουσίασα προκειμένου να μην υποχρεωθώ να πάρω θέση, ξεκαθαρίζω ότι θεωρώ εύλογο να εξεγείρονται οι πολίτες όταν ισοπεδώνονται και υποχρέωση των εκλεγμένων να αντισταθούν σε αυτή την ισοπέδωση. Και αν πράγματι οι διαμαρτυρόμενοι ήταν λίγοι, ας μην απατάται ο κ. Μπουραντάς: πρόκειται μάλλον για αποτέλεσμα της απόστασης και της αδιαφορίας των πολιτών για το περιφερειακό συμβούλιο. Εαν αυτό επιδιώκει η περιφερειακή αρχή, τότε πράγματι βρίσκονται σε καλό δρόμο. Εξαλλου αν όσοι διαμαρτύρονται γίνουν περισσότεροι, δεν έχουν παρά να καλέσουν την αστυνομία. Η μέθοδος είναι δοκιμασμένη, την εφαρμόζει με ιδιαίτερη αγριότητα η κυβέρνηση στο Σύνταγμα και είναι μονόδρομος για όσους διαλύουν την κοινωνία και μοιράζουν τα κομμάτια.

Επισήμανση: Παρακαλούμε τους συμβούλους να μας αναγνωρίσουν το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού και να μην επιχειρούν να αλλάξουν την ταυτότητα μας με όρους όπως «ανανεωτική αριστερά» ή «οικολόγοι» ή οποιονδήποτε άλλο όρο ταύτισης με συγκεκριμένα ρεύματα ή χώρους.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας