Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Δημοτικός Σύμβουλος, Γιώργος Βλαχογεώργος κοινοποιεί το κείμενο της παραίτησής του απο τη θέση του Γραμματέα του Δ.Σ., τονίζοντας πως η εν λόγω θέση παραμένει απλά διακοσμητική:
Γιώργος Βλαχογιώργος
Γιώργος Βλαχογιώργος

Παρακαλώ να δεχτείτε την παραίτησή μου από την θέση του γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου (ΔΣ) του Δήμου Χαλκιδέων (ΔΧ), ισχύουσα μετά το πέρας της σημερινής συνεδρίασης 30/6/2011.
 Ο κύριος λόγος που με οδήγησε σε αυτήν την απόφαση είναι η αδυναμία να ωθήσουμε την λειτουργία του ΔΣ του ΔΧ σε δημοκρατικότερη μορφή. Δυστυχώς ο νέος νόμος που διέπει την Τοπική Αυτοδιοίκηση, επονομαζόμενος και Καλλικράτης, καθορίζει ασφυκτικά το πλαίσιο λειτουργίας του ΔΣ, ενώ ορίζει ουσιαστικά την θέση του γραμματέα σαν διακοσμητική. Τέλος παρά τις καλές σας προθέσεις πιστεύω πως δεν εξαντλήσατε τα περιθώρια ευρύτερης ερμηνείας του νόμου ώστε να διευκολυνθεί η δημοκρατικότερη λειτουργία του ΔΣ.

Χαλκίδα 30/6/2011

Γ Σ Βλαχογεώργος

Για την ακριβή πληροφόρηση των λόγων της παραίτησης απο την θέση του Γραμματέα παραθέτουμε το παραπάνω κείμενο, ωστε να αποφευχθούν τυχόν μη εσκεμμένες η εσκεμμένες παρερμηνείες.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας