Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο βουλευτής με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Χαλκιδέων και το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζει τη θέση του για την Δημοτική Αγορά.

"Κύριε Δήμαρχε,
Επικροτώ και συμπαρίσταμαι όπου και αν ζητηθεί, στις προσπάθειές σας για την ουσιαστική αναμόρφωση της αγοράς της Χαλκίδας.
Μετά την ολοκλήρωση των αρχικών μελετών, είμαι έτοιμος να συμβάλλω στην εξεύρεση πόρων, ώστε να αποκτήσει η πόλη μας ένα κόσμημα που θα αυξήσει την υπεραξία της περιοχής αλλά και τον εμπορικό τζίρο.
Στα πλαίσια αυτά, θέλω να παρακαλέσω να διασφαλιστεί από τώρα- αν το Δημοτικό Συμβούλιο και εσείς προσωπικά συμφωνείτε- η πρόνοια, ώστε αυτοί που έχουν σήμερα θέση εμπορικού καταστήματος στην νυν υπάρχουσα αγορά, να έχουν και στην καινούργια.
Το θεωρώ πολιτικά έντιμο, οικονομικά ηθικό και για τις οικογένειές τους σωτήριο. Εννοείται ότι η διασφάλιση αυτής της πρόνοιας θα γίνει με την τιμολογιακή πολιτική του νέου οικήματος της αγοράς, που και πάλι εσείς θα καθορίσετε. Σας παρακαλώ πολύ όπως ενημερωθούν τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου για την επιστολή μου" .
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας