Οι awake citizens καταδικάζουν την αδιαφορία των δύο βουλευτών Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ, που παρά το γεγονός ότι την περασμένη Κυριακή έλαβαν επιστολή με ερωτήματα που προκύπτουν απο το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, μέχρι σήμερα δεν έχουν απαντήσει…

Σε ανακοίνωσή του οι awake citizens επισημαίνουν:

Την Κυριακή 03.07.2011 αποστείλαμε μια εκτενή επιστολή στους βουλευτές της Εύβοιας, κυρία Κατερίνα Περλεπέ και κύριο Συμεών Κεδίκογλου, με αναφορές στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα αλλά και σε συγκεκριμένα περιστατικά και ερωτήματα που προέκυπταν από αυτά (το κείμενο της επιστολής: http://www.eviaportal.gr/content.asp?ID=10550). Δυστυχώς, αν και το e-mail εστάλη και στο προσωπικό τους ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, εκτός από τα blogs της Εύβοιας, δεν έχουμε λάβει ακόμα καμία απάντηση, προσωπική ή δημόσια.

Ως εκ τούτου καταδικάζουμε την αδιαφορία των εν λόγω Βουλευτών και τους προτρέπουμε να σταματήσουν να μας απαξιώνουν και να απαντήσουν λεπτομερώς στα συγκεκριμένα ερωτήματα μας, αιτιολογώντας την επιλογή τους αναφορικά με την θετική τους ψήφο στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, και τις πράξεις βίας από δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας σε ειρηνικούς πολίτες. Τους ενημερώνουμε επίσης ότι στις επόμενες εκλογές θα βιώσουν τη δική μας απαξίωση για την αδιαφορία και την έλλειψη ενημέρωσης, την οποία όφειλαν να παρέχουν στον κόσμο ως νόμιμοι εκπρόσωποι του, καθώς και για τις πρακτικές τους ενάντια στον Ελληνικό λαό.

Τέλος θα θέλαμε να τους ρωτήσουμε πώς τους φαίνεται η μείωση που επιβάλλει η κυβέρνηση στους μισθούς τους, η οποία θα τους αποφέρει μόνο 6.000 ευρώ περίπου το μήνα (αν δεν κάνουμε λάθος), ενώ ενδεικτικά οι δημόσιοι υπάλληλοι χάνουν κατά μέσο όρο 4 μισθούς ετησίως (http://www.laikoyra.gr/?p=27441).
(Διαβάστε το σχετικό άρθρο για τους μισθούς των Βουλευτών http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/168186/posa-pairnoun-telika-oi-vouleutes/)

Πιστεύουμε επιπλέον πως όλοι οι πολίτες πρέπει την τρέχουσα χρονική, κρίσιμη περίοδο, να ενημερώνονται για τα τεκτενόμενα, έτσι ώστε να μπορούν να προασπίζονται τα συμφέροντα της χώρας τους και να μην επιτρέπουν να υποτιμάται η νοημοσύνη τους, όπως γίνεται πλέον κατά κόρον από τους πολιτικούς και τα ΜΜΕ (ειδικά την τηλεόραση).
Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, παραθέτουμε προς ανάγνωση 2 συνδέσμους με το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και τον εφαρμοστικό νόμο.

http://www.newsbeast.gr/Foroepidromi/arthro/193176/diavaste-analutika-ti-provlepei-to-mesoprothesmo/
http://www.votegreece.gr/archives/13056

Η γνώση είναι δύναμη!

Ακολουθείστε μας στο Google News