Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Ιστιαίας - Αιδηψού, Δημήτρης Περπατάρης, με επιστολή τους προς τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κλέαρχο Περγαντά ζητούν άμεσες ενέργειες αποτελεσματικής αντιμετώπισης της περιοχής Β.Εύβοιας που κάηκε απο τη χθεσινή πυρκαγιά, ενώ καταγγέλλουν την κυβερνητική καθυστέρηση στη χρηματοδότηση της δασοπροστασίας. Συγκεκριμένα αναφέρουν:

Προς κ. Περιφερειάρχη Κλέαρχο Περγαντά.

 Είναι γνωστή η μεγάλη πυρκαγιά στη Βόρεια Εύβοια (στις περιοχές του Αγίοκαμπου – Αγίου με κατεύθυνση προς Λουτρά Αιδηψού) που χρειάζεται άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση.
 
 Έχουν αποτεφρωθεί ήδη 3000 στρέμματα από τα οποία τα 2500 είναι ελαιόδεντρα.
 
 Ζητάμε να πάρετε επειγόντως όλα τα απαραίτητα μέτρα για την εξασφάλιση των μέσων για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Να συμβάλετε για τον κατάλληλο συντονισμό των πυροσβεστικών δυνάμεων και μέσων.
 
 Ζητάμε να φροντίσετε επειγόντως να πάρουν οι δήμοι και η περιφέρεια τις κατάλληλες πιστώσεις για την δασοπροστασία, που φέτος καθυστέρησαν απαράδεκτα.
 
 Καταγγέλλουμε απερίφραστα την καθυστέρηση της κυβέρνησης να αποστείλει τις απαραίτητες πιστώσεις για τη δασοπροστασία. Θεωρούμε πολιτικά απαράδεκτη την καθυστέρηση και επικίνδυνη στις συγκεκριμένες συνθήκες.
 
 Απευθυνόμενοι στο λαό της περιοχής τον καλούμε να συνδράμει στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς, βγάζοντας ταυτόχρονα τα κατάλληλα πολιτικά συμπεράσματα.

 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας