Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Θέσεις της βουλευτού Φωκίδας, Αφροδίτης Παπαθανάση σε σχέση με την πρόταση διαβούλευσης για τον υγειονομικό χάρτη απο το Υπουργείο Υγείας. Φωκίδα - Σχόλια - Παρατηρήσεις - Προτάσεις.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ : Η συνένωση να αφορά περισσότερα του ενός νοσοκομείου εντός του ίδιου νομού – σε ότι αφορά το δικό μας νοσοκομείο το Γ.Ν.Ν. ΑΜΦΙΣΣΑΣ το νοσοκομείο , με βάση & την υπάρχουσα πρόταση διαβούλευσης – θα πρέπει να παραμείνει αυτόνομό .

Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να είναι συνεπής η πρόταση διαβούλευσης του Υπουργείου και όλα τα νομαρχιακά να συνενωθούν με τα αντίστοιχα περιφερειακά τους.

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ : το καθεστώς στο Κέντρο Υγείας ΛΙΔΩΡΙΚΙΟΥ – όπως κακώς γράφεται στον τύπο – προφανώς είδαν αρχικές προτάσεις και όχι την τελική όπως αυτή ορίζει «καμιά αλλαγή στην 5η ΥΠΕ».

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ : θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα συμφωνίας κύρια του Ιατρικού Προσωπικού , της Αυτοδιοίκησης και του Σωματείου Εργαζομένων με κριτήριο την καλύτερη δυνατή παροχή υγείας στο νομό.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΚΛΙΝΩΝ : πρέπει να λάβουμε την τεκμηριωμένη πρόταση της Διοίκησης του ΓΝΝ ΑΜΦΙΣΣΑΣ και του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ του Νοσοκομείου. ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ.
Δημοφιλή σήμερα

Η ταινία «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι: απελευθέρωση» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι: απελευθέρωση» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

08/02/2018
Η ταινία «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι: απελευθέρωση» έρχεται στον Κινηματογρ...
Η παιδική ταινία «Το γατοξόρκι» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η παιδική ταινία «Το γατοξόρκι» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

15/02/2018
Η παιδική ταινία «Το γατοξόρκι» έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone, από την Πέμπτη 15 εώς την Τετάρτη 21 Φεβρο...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας