Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια

Στις 16 Ιουνίου εγκρίθηκε το πρόγραμμα θεραπευτικού Τουρισμού για 23.000 χαμηλοσυνταξιούχους του ΙΚΑ. Σε φάση προετοιμασίας δημοπράτησης το έργο για τα μονοπάτια της Κύμης. Ο βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ, Συμεών Κεδίκογλου ενημερώνει για δύο ζητήματα τουρισμού της Εύβοιας, κατόπιν των απαντήσεων των αρμόδιων υπουργείων στις ερωτήσεις του.

Σύμφωνα με την απάντηση του υπουργείου Εργασίας, το πρόγραμμα Θεραπευτικού Τουρισμού αφορά χαμηλοσυνταξιούχους του Ιδρύματος, ηλικίας άνω των 60 ετών για γυναίκες και άνω των 65 ετών για άνδρες, με καθαρό ατομικό εισόδημα μέχρι 10.000,00€ και οικογενειακό μέχρι 20.000,00 €. Σημειώνεται ότι για τους συνταξιούχους λόγω αναπηρίας, δεν ισχύει το κριτήριο ηλικίας.

 Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια 14 ημέρες (12 ημέρες διαμονή και 2 ημέρες μετακίνηση).

 Τα δελτία θα διανεμηθούν μέσω των κατά τόπους Υποκαταστημάτων του Ιδρύματος και ο κάθε δικαιούχος με την επιστροφή του θα λαμβάνει ειδική επιδότηση 18,00 € ημερησίως για 14 ημέρες.

Στην ερώτηση του βουλευτή προς τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού για το έργο «Ανάπλαση, ανάδειξη και τουριστική αξιοποίηση περιοχών Δήμου Κύμης», το υπουργείο απαντά ότι βρίσκεται σε φάση δημοπράτησης και αναμένεται η λήψη της σχετικής απόφασης από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΤ. Ο βουλευτής θα παρακολουθεί στενά το θέμα και θα ενεργήσει προς τον ΕΟΤ, ώστε να συζητηθεί σε μία από τις επόμενες συνεδριάσεις του Δ.Σ. του Οργανισμού και να ληφθεί η απόφαση της δημοπράτησης.

 
Δημοφιλή σήμερα

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

4/6/2018
Η Συνάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ήταν τελικά, η συνάντηση που ζητούν όλοι και αυτήν την χρονιά! ...
Νέες θέσεις εργασίας σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

Νέες θέσεις εργασίας σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

13/6/2018
Το νέο φροντιστήριο Πουκαμισάς στον Ωρωπό αναζητά διδακτικό προσωπικό για άμεση πρόσληψη....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας