Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Δίνοντας μία γενικόλογη απάντηση ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σκανδαλίδης, αποφεύγει να αναφερθεί επί της ουσίας στο ερώτημα του Σίμου Κεδίκογλου, βουλευτή Εύβοιας, υπεύθυνου τομέα ΜΜΕ της Ν.Δ για τη μη αξιοποίηση του Ειδικού Ταμείου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών για την αποκατάσταση των ζημιών στη Νότια Καρυστία από τις πυρκαγιές του 2007 και για τη μη χορήγηση κονδυλίων από την Ε.Ε.
Σίμος Κεδίκογλου
Σίμος Κεδίκογλου

Ο κ. Υπουργός δεν λέει κουβέντα για το ποσό των 210 εκ. ευρώ που συγκεντρώθηκε από προσφορές πολιτών και δεν διευκρινίζει, γιατί μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί η οικονομική ενίσχυση που αναλογούσε στην Εύβοια, η οποία για μια ακόμα φορά αγνοήθηκε και αδικήθηκε σε σχέση με άλλους Νομούς με αποτέλεσμα οι πολίτες να πληρώνουν τις αρνητικές συνέπειες της κρατικής αδιαφορίας με πρόσφατες τις καταστροφές από τις πλημμύρες στην περιοχή της Καρύστου, που προκλήθηκαν λόγω της μη αποκατάστασης - μέχρι σήμερα- έργων ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη της Νότιας Καρυστίας.
Μετά τη μη απάντηση, ο Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε:
«Καλώ όλους τους τοπικούς φορείς της Νότιας Καρυστίας να αγωνιστούμε όλοι μαζί και να διεκδικήσουμε το μερίδιο που μας αναλογεί από το ‘Ταμείο Μολυβιάτη’».

 
Δημοφιλή σήμερα

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

4/6/2018
Η Συνάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ήταν τελικά, η συνάντηση που ζητούν όλοι και αυτήν την χρονιά! ...
Νέες θέσεις εργασίας σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

Νέες θέσεις εργασίας σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

13/6/2018
Το νέο φροντιστήριο Πουκαμισάς στον Ωρωπό αναζητά διδακτικό προσωπικό για άμεση πρόσληψη....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας