Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Δίνοντας μία γενικόλογη απάντηση ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σκανδαλίδης, αποφεύγει να αναφερθεί επί της ουσίας στο ερώτημα του Σίμου Κεδίκογλου, βουλευτή Εύβοιας, υπεύθυνου τομέα ΜΜΕ της Ν.Δ για τη μη αξιοποίηση του Ειδικού Ταμείου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών για την αποκατάσταση των ζημιών στη Νότια Καρυστία από τις πυρκαγιές του 2007 και για τη μη χορήγηση κονδυλίων από την Ε.Ε.
Σίμος Κεδίκογλου
Σίμος Κεδίκογλου

Ο κ. Υπουργός δεν λέει κουβέντα για το ποσό των 210 εκ. ευρώ που συγκεντρώθηκε από προσφορές πολιτών και δεν διευκρινίζει, γιατί μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί η οικονομική ενίσχυση που αναλογούσε στην Εύβοια, η οποία για μια ακόμα φορά αγνοήθηκε και αδικήθηκε σε σχέση με άλλους Νομούς με αποτέλεσμα οι πολίτες να πληρώνουν τις αρνητικές συνέπειες της κρατικής αδιαφορίας με πρόσφατες τις καταστροφές από τις πλημμύρες στην περιοχή της Καρύστου, που προκλήθηκαν λόγω της μη αποκατάστασης - μέχρι σήμερα- έργων ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη της Νότιας Καρυστίας.
Μετά τη μη απάντηση, ο Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε:
«Καλώ όλους τους τοπικούς φορείς της Νότιας Καρυστίας να αγωνιστούμε όλοι μαζί και να διεκδικήσουμε το μερίδιο που μας αναλογεί από το ‘Ταμείο Μολυβιάτη’».

 
Δημοφιλή σήμερα

«Street Festival» στον Πεζόδρομο της Ερμού στη Χαλκίδα

«Street Festival» στον Πεζόδρομο της Ερμού στη Χαλκίδα

13/9/2018
Το πρώτο υπαίθριο Φεστιβάλ στον Πεζόδρομο της Ερμού είναι γεγονός....
Επιστρέφει ανανεωμένος ο Home Radio 89.1

Επιστρέφει ανανεωμένος ο Home Radio 89.1

17/9/2018
Ο Home Radio 89.1, ο σταθμός που τα τελευταία χρόνια κάνει τη διαφορά στα ερτζιανά της Χαλκίδας ξεκινάει τις εκπομπές του στις 24 Σεπτεμβρίου 2018....
Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού και ακτής στην Παραλία Αυλίδος

Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού και ακτής στην Παραλία Αυλίδος

18/9/2018
Με το σύνθημα κάνε το καλό βγάλ' το από το γιαλό, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας