Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ανακοίνωση και ενημερωτική επιστολή της Ομοσπονδίας Περιπτεριούχων Καπνοπωλών Ελλάδος σχετικά με την αύξηση των τιμών στα τσιγάρα και ζητούν την κατανόηση των καταναλωτών για ελλείψεις που παρατηρούνται σε τσιγάρα.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Σας ενημερώνουμε ότι πριν λίγες ημέρες υπήρξε αύξηση του ελάχιστου φόρου από το 75% στο 100%. Αυτό πρακτικά σημαίνει κλείσιμο της ψαλίδας του οικονομικού και ακριβού τσιγάρου και αύξηση τιμών για κάποια σήματα. Εμείς αγαπητοί συνάδελφοι σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να επιβαρυνθούμε και περαιτέρω μείωση ποσοστού προμήθειας. Αγαπητοί Συνάδελφοι, δεν έχει νόημα να πουλάς προϊόντα που δεν έχουν περιθώριο κέρδους, και που στο τέλος θα καλεστείς να πληρώσεις για κάτι που δεν κέρδισες. Για αυτό σας καλούμε να αντισταθείτε στην προκλητικότητα των εταιρειών. Εμείς αγαπητοί συνάδελφοι αδυνατούμε να στηρίξουμε οποιοδήποτε καπνοβιομηχανικό προϊόν είναι κάτω από το 3,5% ποσοστό κέρδους. Και καλούμε όλες τις Καπνοβιομηχανίες και εισαγωγικές εταιρείες να προσαρμόσουν τους καταλόγους πάνω από αυτό το περιθώριο κέρδους. Πρέπει να καταλάβουν όλοι Πολιτεία, Καπνοβιομηχανίες- Εισαγωγικές, Συνεργάτες ότι σήμερα κάτω από τις οικονομικές συνθήκες που υπάρχουν αδυνατούμε να έχουμε τα στοιχειώδες εμπορεύματα και ότι δεν γίνετε να εργαζόμαστε από 18 έως 24 ώρες ημερησίως με όλα τα μέλη της οικογένειας μας προσπαθώντας να πουλήσουμε τα προϊόντα των εταιρειών τους και να μην μπορούμε στοιχειωδώς να καλύψουμε τα λειτουργικά μας έξοδα. Αρνούμαστε να είμαστε θύματα των μεθοδεύσεων, αρνούμαστε να χαρίσουμε τη δουλεία μας και τις επιχειρήσεις μας, αρνούμαστε να υπερχρεωθούμε άλλο στο τραπεζικό σύστημα.
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αγαπητέ φίλε καταναλωτή, ο κλάδος των περιπτερούχων καπνοπωλών σας ενημερώνει ότι εδώ και αρκετό καιρό αντιμετωπίζουμε μεγάλη αδυναμία πληρωμών και ζητούμε την στήριξη σου και την κατανόηση σου για τυχόν ελλείψεις που υπάρχουν στα τσιγάρα και σε άλλα προϊόντα που τυχόν μπορεί να μην βρείτε στις επιχειρήσεις μας. Αυτό οφείλεται ουσιαστικά στις συνεργαζόμενες εταιρίες καπνοβιομηχανικών προϊόντων αλλά και στην πολιτεία όπου μας έχουν περιορίσει δραματικά τα περιθώρια κέρδους μας. Εμείς μέχρι και να υπάρξει διορθωτική πολιτική των εταιριών αδυνατούμε να πουλήσουμε προϊόντα που δεν έχουν κέρδος, και που στο τέλος θα καλεστούμε να πληρώσουμε για κάτι που δεν κερδίσαμε. Αγαπητέ φίλε καταναλωτή, ο κλάδος μας αυτή την ώρα δίνει την δική του μάχη προκειμένου να μην μείνουμε άνεργοι και να μην γίνουμε ζητιάνοι στην δουλεία μας. Παρατηρείται και εσείς πως αρκετοί συνάδελφοι αποχώρησαν από τον κλάδο μας για τους παραπάνω λόγους.

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ


 
Δημοφιλή σήμερα

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για την Εύβοια

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για την Εύβοια

21/2/2019
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ που ισχύει από το Σάββατο 23 μέχρι και την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019, στην Εύβοια....
Η Κυβέρνηση θα διασφαλίσει τη λειτουργία της ΛΑΡΚΟ και την απασχόληση των εργαζόμενων

Η Κυβέρνηση θα διασφαλίσει τη λειτουργία της ΛΑΡΚΟ και την απασχόληση των εργαζόμενων

21/2/2019
Tην Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019 ο τέως Υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας ...
Η Σκύρος σε αποκριάτικους ρυθμούς

Η Σκύρος σε αποκριάτικους ρυθμούς

22/2/2019
Η Σκύρος σε αποκριάτικους ρυθμούς υποδέχτηκε τον Αντέννα....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας