Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Συνάντηση είχε χθες βράδυ στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο βουλευτής Συμεών Κεδίκογλου και το σωματείο των εργαζομένων της «Ηλεκτρομηχανικής Κύμης» με τον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Κώστα Σπηλιόπουλο.
Συμεών Κεδίκογλου
Συμεών Κεδίκογλου

  Στη συνάντηση διατυπώθηκε η βούληση της κυβέρνησης λόγω της ιδιαίτερης σημασίας των ΕΑΣ, για τα οποία υπάρχει ήδη ενδιαφέρον επενδυτών, να διατηρήσει το κράτος ποσοστό 34% το κρίσιμο δηλαδή ποσοστό που του δίνει την «καταστατική μειοψηφία».
 Το καθεστώς που διέπει τους εργαζομένους στην Ηλεκτρομηχανική είναι αυτό που έχει ψηφιστεί για τον ΟΣΕ (απορρόφηση εκ των έσω, μετατάξεις). Ειδικά για την Κύμη, λόγω της θέσης του εργοστασίου και του μικρού σχετικά αριθμού εργαζομένων που του δίνει το πλεονέκτημα ευελιξίας, υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για διαφορετική μελλοντική αξιοποίηση του που αυτή τη στιγμή είναι υπό εξέταση.
 Τέλος, οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν ότι η χρηματοδότηση τους διασφαλίστηκε και προχωράει κανονικά καθώς παρατηρήθηκαν καθυστερήσεις πληρωμών για κάποιους από τους εργαζομένους στα εργοστάσια του ομίλου.
 Σύντομα προγραμματίζεται συνάντηση του Υπουργείου με τους τοπικούς φορείς καθώς το θέμα έχει ιδιαίτερη σημασία για την περιοχή, γι’ αυτό άλλωστε και ο βουλευτής Συμεών Κεδίκογλου θα συνεχίσει να το παρακολουθεί στενά, όπως κάνει μέχρι σήμερα.
Δημοφιλή σήμερα

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

4/6/2018
Η Συνάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ήταν τελικά, η συνάντηση που ζητούν όλοι και αυτήν την χρονιά! ...
Νέες θέσεις εργασίας σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

Νέες θέσεις εργασίας σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

13/6/2018
Το νέο φροντιστήριο Πουκαμισάς στον Ωρωπό αναζητά διδακτικό προσωπικό για άμεση πρόσληψη....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας