Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια

Στα πλαίσια της προγραμματιζόμενης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, στις 27/7/2011 και πριν από την προσδιορισμένη ημερήσια διάταξη, η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ προτίθεται να θέσει τις εξής συγκεκριμένες ερωτήσεις στον κ. Περιφερειάρχη:

1. Σχετικά με την ετοιμότητα των υπηρεσιών στον τομέα της δασοπυρόσβεσης στην περιοχή μας. Για την επάρκεια του προσωπικού και των διατιθέμενων πυροσβεστικών μέσων. Για τα συμπεράσματα που βγαίνουν από την εμπειρία της πυρκαγιάς στην Βόρεια Εύβοια, όπου κάηκαν περίπου 4.300 στρέμματα, από τα οποία τα 3.500 ήταν ελαιοπερίβολα. Για το που βρίσκεται η διαδικασία αποκατάστασης των ζημιών και αποζημίωσης των πληγέντων.
2. Σχετικά με τις προθέσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου να συμβάλλει ουσιαστικά στο ζήτημα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων της περιοχής.
3. Αν προτίθεσθε, να κάνει κάτι το Περιφερειακό Συμβούλιο για την αποτροπή της ιδιωτικοποίησης της ΛΑΡΚΟ και της μικρότερης σε έκταση αλλά ξεχωριστής σε σπουδαιότητα Ηλεκτρομηχανικής Κύμης, που φαίνεται να προχωράνε με γρήγορους ρυθμούς.
Αν θεωρείτε, πως το περιφερειακό Συμβούλιο πρέπει να αποδεχτεί σαν αναγκαίο και αναπόφευκτο κακό την ανεργία και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που κλίνουν καθημερινά σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της περιοχής.
4. Θέλουμε να αποσαφηνιστεί ο λόγος της επίσκεψης και των
παρεμβάσεων της κ. Καραβασίλη στην Περιφέρεια μας και συγκεκριμένα στην ειδική συνεδρίαση της επιτροπής περιβάλλοντος και ανάπτυξης.
Θέλουμε να μας πείτε πως αποδεχτήκατε την θέση της για ιδιώτες στον έλεγχο του περιβάλλοντος.
 
Δημοφιλή σήμερα

Το νέο Μουσείο της Αρέθουσας κατακλύστηκε από γυναίκες στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Εύβοιας

Το νέο Μουσείο της Αρέθουσας κατακλύστηκε από γυναίκες στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Εύβοιας

21/6/2018
Το Επιμελητήριο Εύβοιας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την ...
Το Θέατρο Χαλκίδας παρουσιάζει την «Ελένη» του Ευρυπίδη

Το Θέατρο Χαλκίδας παρουσιάζει την «Ελένη» του Ευρυπίδη

23/6/2018
Το Θέατρο Χαλκίδας στο πλαίσιο του bio-Mechanical Festival 2018 παρουσιάζει την τραγωδία του Ευριπίδη Ελένη σε σκηνοθεσία Γιάννη Κατσάνου, σ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας