Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Απάντηση δίνει ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Παπουτσής Χ. σε αναφορά του βουλευτή Εύβοιας, υπεύθυνου τομέα ΜΜΕ της ΝΔ, Σίμου Κεδίκογλου στην οποία έθετε το ερώτημα, γιατί η κυβέρνηση δεν μετατάσσει άμεσα όλους τους Αγροφύλακες στη Δασική Υπηρεσία, αντί να τους διώκει παράνομα με αμιγώς κομματικά κριτήρια, χωρίς-ωστόσο- να διευκρινίζονται οι μεταβολές, που θα δημιουργηθούν ως προς την ειδικότητά τους και τον κλάδο εργασίας μετά τη μετάταξη.

Επίσης, αποφεύγει ο Υπουργός να αναφερθεί στο ζήτημα της παράνομης, αιφνίδιας και μαζικής διακοπής μισθοδοσίας του προσωπικού της Αγροφυλακής.
Συγκεκριμένα, σε ό, τι αφορά τις μετατάξεις απαντά, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Πρόσφατα εκδόθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση 28673/27-06-2011 (ΦΕΚ 1512/27-06-2011) τω Υπουργών Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη, με αντικείμενο τη μεταφορά, των προβλεπόμενων από τον εκτελούμενο προϋπολογισμό του Ειδικού Φορέα «Ελληνική Αγροφυλακή» , πιστώσεων, για το προσωπικό, τις προμήθειες και λοιπές δαπάνες για τη λειτουργία των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αγροφυλακής, στον προϋπολογισμό του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και κατ’ αντιστοιχία στους προϋπολογισμούς των οικείων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων και των οικείων Φορέων, στους οποίους μετατάσσεται το προσωπικό της Ελληνικής Αγροφυλακής.
Επίσης, πρόσφατα δημοσιεύθηκαν Αποφάσεις για τη μετάταξη υπαλλήλων της Ελληνικής Αγροφυλακής στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας, Αττικής, Μακεδονίας-Θράκης, Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας, Κρήτης, Αιγαίου, Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου για τη στελέχωση των Δασικών Υπηρεσιών τους.
Πλέον αυτού έχουν ολοκληρωθεί όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες και αναμένεται η δημοσίευση Υπουργικής Απόφασης με θέμα «Μετάταξη προσωπικού της Ελληνικής Αγροφυλακής σε κενές οργανικές θέσεις πολιτικού προσωπικού του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας/ Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη», που αφορά συνολικά μετάταξη 6 υπαλλήλων. Επίσης, έχουν ολοκληρωθεί οι σχετικές ενέργειες και αναμένεται η δημοσίευση ΚΥΑ για τη μετάταξη υπαλλήλων από το Αρχηγείο Ελληνικής Αγροφυλακής στην Ειδική Γραμματεία Δασών του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής».


 
Δημοφιλή σήμερα

Η παιδική ταινία «Tad: Το μυστικό του βασιλιά Μίδα» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η παιδική ταινία «Tad: Το μυστικό του βασιλιά Μίδα» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

22/02/2018
Η παιδική ταινία «Tad: Το μυστικό του βασιλιά Μίδα» έρχεται στον Κινηματογράφο...
Η ταινία «1968» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «1968» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

21/02/2018
Ο Κινηματογράφος ΜΑΓΙΑ movietone ανακοινώνει την έκτακτη προβολή της ταινίας «1968», μόνο τηνς Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018....
Σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας για την μεταφορά μαθητών

Σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας για την μεταφορά μαθητών

22/02/2018
Συνάντηση εργασίας με θέμα τη μεταφορά μαθητών πραγματοποιήθηκε χθες στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Φάνη Σπ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας