Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Απάντηση δίνει ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Παπουτσής Χ. σε αναφορά του βουλευτή Εύβοιας, υπεύθυνου τομέα ΜΜΕ της ΝΔ, Σίμου Κεδίκογλου στην οποία έθετε το ερώτημα, γιατί η κυβέρνηση δεν μετατάσσει άμεσα όλους τους Αγροφύλακες στη Δασική Υπηρεσία, αντί να τους διώκει παράνομα με αμιγώς κομματικά κριτήρια, χωρίς-ωστόσο- να διευκρινίζονται οι μεταβολές, που θα δημιουργηθούν ως προς την ειδικότητά τους και τον κλάδο εργασίας μετά τη μετάταξη.

Επίσης, αποφεύγει ο Υπουργός να αναφερθεί στο ζήτημα της παράνομης, αιφνίδιας και μαζικής διακοπής μισθοδοσίας του προσωπικού της Αγροφυλακής.
Συγκεκριμένα, σε ό, τι αφορά τις μετατάξεις απαντά, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Πρόσφατα εκδόθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση 28673/27-06-2011 (ΦΕΚ 1512/27-06-2011) τω Υπουργών Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη, με αντικείμενο τη μεταφορά, των προβλεπόμενων από τον εκτελούμενο προϋπολογισμό του Ειδικού Φορέα «Ελληνική Αγροφυλακή» , πιστώσεων, για το προσωπικό, τις προμήθειες και λοιπές δαπάνες για τη λειτουργία των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αγροφυλακής, στον προϋπολογισμό του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και κατ’ αντιστοιχία στους προϋπολογισμούς των οικείων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων και των οικείων Φορέων, στους οποίους μετατάσσεται το προσωπικό της Ελληνικής Αγροφυλακής.
Επίσης, πρόσφατα δημοσιεύθηκαν Αποφάσεις για τη μετάταξη υπαλλήλων της Ελληνικής Αγροφυλακής στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας, Αττικής, Μακεδονίας-Θράκης, Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας, Κρήτης, Αιγαίου, Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου για τη στελέχωση των Δασικών Υπηρεσιών τους.
Πλέον αυτού έχουν ολοκληρωθεί όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες και αναμένεται η δημοσίευση Υπουργικής Απόφασης με θέμα «Μετάταξη προσωπικού της Ελληνικής Αγροφυλακής σε κενές οργανικές θέσεις πολιτικού προσωπικού του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας/ Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη», που αφορά συνολικά μετάταξη 6 υπαλλήλων. Επίσης, έχουν ολοκληρωθεί οι σχετικές ενέργειες και αναμένεται η δημοσίευση ΚΥΑ για τη μετάταξη υπαλλήλων από το Αρχηγείο Ελληνικής Αγροφυλακής στην Ειδική Γραμματεία Δασών του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής».


 
Δημοφιλή σήμερα

Ανακοίνωση πέντε νέων υποψηφίων του συνδυασμού «Αλλάζουμε»

Ανακοίνωση πέντε νέων υποψηφίων του συνδυασμού «Αλλάζουμε»

17/1/2019
Πέντε νέα πρόσωπα προστίθενται στην ομάδα του συνδυασμού «Αλλάζουμε» με επικεφαλής την Έλενα Βάκα....
Αποζημίωση σε καταναλωτή για ανεπιθύμητες κλήσεις προώθησης υπηρεσιών και προϊόντων

Αποζημίωση σε καταναλωτή για ανεπιθύμητες κλήσεις προώθησης υπηρεσιών και προϊόντων

17/1/2019
Ο ενάγων έλαβε με απόφαση του δικαστηρίου ποσό αποζημίωσης 3.000 ευρώ....
Επαναλειτουργεί η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Χαλκίδας

Επαναλειτουργεί η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Χαλκίδας

16/1/2019
Από την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 θα επαναλειτουργήσει ο χώρος της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Χαλκίδας....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας