Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Το ΔΣ της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας καταγγέλλει το νέο απαράδεκτο αιφνιδιασμό της κυβέρνησης με τη μείωση του κινήτρου απόδοσης των εκπαιδευτικών, στο μισό και μάλιστα αναδρομικά από την 1η Ιουλίου.
Η συνεχιζόμενη, ανάλγητη τακτική οικονομικής εξόντωσης των εκπαιδευτικών – των χαμηλότερα αμειβόμενων εργαζόμενων στο δημόσιο, με μισθούς 1000 ευρώ – αναδεικνύει ξεκάθαρα πως η κυβέρνηση έχει χάσει κάθε αίσθηση μέτρου και δικαιοσύνης.
Η ισοπεδωτική λογική των οριζόντιων περικοπών, είναι βαθύτατα ταξική και διευρύνει ακόμη περισσότερο τις ανισότητες, καθώς καλούνται για μια ακόμη φορά να πληρώσουν την κρίση, αυτοί που δεν αντέχουν άλλο και δε φταίνε, ενώ οι έχοντες και κατέχοντες εξακολουθούν να φοροδιαφεύγουν και να μένουν στο απυρόβλητο.
Όλοι αυτοί που με πρόσχημα την κρίση, στοχεύουν τον κόσμο της εκπαίδευσης, λες και ανήκει στην τάξη των προνομιούχων και χωρίς ίχνος ντροπής μετατρέπουν τα ψίχουλα του μισθού, σε απλό φιλοδώρημα, να είναι βέβαιοι ότι θα εισπράξουν όχι απλά την απαξία αλλά και την οργή του κόσμου της εργασίας.
Δηλώνουμε στην κυβέρνηση, πως είμαστε οριστικά απέναντί της και το άνοιγμα των σχολείων το Σεπτέμβρη, θα μας βρει στους δρόμους του αγώνα.Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας