Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Νέα δικαιώματα ενίσχυσης στους γεωργούς για το έτος 2010 και δάνεια με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου στους χοιροτρόφους, μετά από ενημέρωση του βουλευτή Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ, Συμεών Κεδίκογλου για τους αγρότες και κτηνοτρόφους του νομού.

Η αξία κάθε δικαιώματος ενίσχυσης καθορίζεται σε 300 €/εκτάριο και κάθε δικαιούχος μπορεί να λάβει μέχρι 4 δικαιώματα, ανάλογα με τις διαθέσιμες εκτάσεις του. Πρόκειται για μία ρύθμιση από την οποία επωφελούνται κυρίως νέοι γεωργοί και γεωργοί που βρίσκονται σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές.
Οι πληρωμές των γεωργών θα γίνουν τις αμέσως επόμενες μέρες, ενώ κάθε δικαιούχος μπορεί να πληροφορηθεί από τη δικτυακή πύλη του ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr).
Επίσης, δάνεια από τράπεζες για το 2011 με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου μπορούν να πάρουν οι χοιροτρόφοι προκειμένου να ενισχυθεί ο κλάδος τους εξαιτίας της κρίσης ρευστότητας που διέρχεται η ελληνική οικονομία λόγω της τρέχουσας οικονομικής κρίσης. Ωστόσο, σημειώνεται ότι η εγγύηση δεν μπορεί, όπως είναι λογικό, να χορηγηθεί σε επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσχέρειες και χαρακτηρίζονται προβληματικές.

 
Δημοφιλή σήμερα

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

4/6/2018
Η Συνάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ήταν τελικά, η συνάντηση που ζητούν όλοι και αυτήν την χρονιά! ...
Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

7/6/2018
Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone από την Πέμπτη ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας