Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Δελτίο τύπου εξέδωσε η ΔΕΗ Α.Ε. προς απάντηση του άρθρου του κ. Κ. Χαϊνά σχετικά με τον ΑΗΣ Αλιβερίου. Ακολουθεί απόσπασμα του Δελτίου Τύπου:
Δ.Ε.Η. Α.Ε.
Δ.Ε.Η. Α.Ε.

"Με πολύ μεγάλη προσοχή διαβάσαμε το άρθρο του κ. Κ. Χαϊνά σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στο οποίο αναφέρει πάρα πολλές ανακρίβειες για τον ΑΗΣ Αλιβερίου και τη ΔΕΗ A.E. γενικότερα.

Με αίσθημα ευθύνης προς τους κατοίκους του Αλιβερίου και ευρύτερα προς ολόκληρη την κοινωνία της Εύβοιας, θεωρούμε υποχρέωσή μας να απαντήσουμε ένα προς ένα στα θέματα που θίγει, προκειμένου να ενημερώσουμε υπεύθυνα και αντικειμενικά όλους τους ενδιαφερόμενους.

Οφείλουμε να επισημάνουμε εξ αρχής ότι, το άρθρο του κ. Χαϊνά βρίθει ανακριβειών σε βάρος του ΑΗΣ Αλιβερίου και της Επιχείρησης, γιατί ουδέποτε έκανε τον παραμικρό κόπο να ζητήσει διευκρινίσεις από τα στελέχη μας για θέματα τα οποία περιλαμβάνονται στο άρθρο του. Επέλεξε το δρόμο του μονολόγου και της μονομερούς παρουσίασης των απόψεών του, οι οποίες δεν βασίζονται σε έγκυρα στοιχεία και δεν έχουν καμία απολύτως επιστημονική τεκμηρίωση. Πραγματικά, δεν κατανοούμε τις σκοπιμότητες, που μπορεί να υποκρύπτονται πίσω από αναρίθμητες ανακρίβειες, που περιλαμβάνονται στο σχετικό δημοσίευμα.

Εμείς επιλέγουμε το δρόμο της άμεσης και ειλικρινούς ενημέρωσης της Κοινής Γνώμης μέσα από ένα υπεύθυνο διάλογο."

Διαβάστε ολόκληρο το Δελτίο Τύπου
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας