Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Απάντηση του βουλευτή Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ, Συμεών Κεδίκογλου σε δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, που δημοσιεύτηκε χθες, και αναφέρει το όνομά του:
Συμεών Κεδίκογλου
Συμεών Κεδίκογλου

Κύριε διευθυντά,

 Στο φύλλο της έγκριτης εφημερίδας σας, της 7ης Αυγούστου, σε δημοσίευμα με τίτλο « Πρόσκληση από βουλευτή για επιδοτήσεις» αναφέρεστε στο πρόσωπο μου.
 Όπως φαίνεται και από το κείμενο, που δημοσιεύετε, η διαδικασία για επιχορηγήσεις πολιτιστικών συλλόγων άλλαξε (δημιουργείται μητρώο συλλόγων, μπαίνουν κανόνες και κριτήρια) ακριβώς για να μην παρατηρούνται φαινόμενα του παρελθόντος, που μοιράζονταν ποσά κατά το δοκούν, ανάλογα με προσωπικές συμπάθειες και προτιμήσεις.
 Υποθέτω ότι αυτό γινόταν σε κλειστές πόρτες και όχι με γραπτές δημόσιες ανακοινώσεις. Για αυτή την αλλαγή ενημέρωσα όλους τους ενδιαφερομένους και όχι επιλεκτικά, ώστε η ενημέρωση να μην είναι προνόμιο των λίγων. Το ίδιο έχω κάνει και στο παρελθόν και για άλλες κυβερνητικές δράσεις με στόχο τη διάχυση της πληροφορίας ιδιαίτερα όταν υπάρχουν καταληκτικές ημερομηνίες ώστε να ωφεληθούν κατά το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας, για παράδειγμα με την ενημέρωση φορέων και δήμων για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας ή την ενημέρωση για την παροχή εγγύησης του ελληνικού δημοσίου για χρηματοδότηση υδατοκαλλιεργητικών επιχειρήσεων κτλ.
 Αυτό σημαίνει ότι παρεμβαίνω υπέρ του ενός ή του άλλου δικαιούχου; Αν κάποιος συνάγει κάτι τέτοιο, μάλλον ερμηνεύει τις προθέσεις μου με όρους παρελθόντος. Καταλαβαίνω ότι παλαιότερες πρακτικές είναι λογικό να εμπνέουν καχυποψία. Ωστόσο όλη η ως τώρα δράση μου στοχεύει στη δημιουργία ενός πραγματικά σύγχρονου κράτους. Αυτά, προς αποκατάσταση της πραγματικότητας.

 Ευχαριστώ,

 Συμεών Κεδίκογλου.

 
Δημοφιλή σήμερα

Στην εορτή της Αγίας Σοφίας στην Ξηρόβρυση ο Δήμαρχος Χαλκιδέων με αντιπροσωπεία του Δήμου

Στην εορτή της Αγίας Σοφίας στην Ξηρόβρυση ο Δήμαρχος Χαλκιδέων με αντιπροσωπεία του Δήμου

17/9/2018
Πανηγυρίζει σήμερα Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 ο Ιερός Ναός Αγίας Σοφί...
Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού και ακτής στην Παραλία Αυλίδος

Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού και ακτής στην Παραλία Αυλίδος

18/9/2018
Με το σύνθημα κάνε το καλό βγάλ' το από το γιαλό, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού...
Επιστρέφει ανανεωμένος ο Home Radio 89.1

Επιστρέφει ανανεωμένος ο Home Radio 89.1

17/9/2018
Ο Home Radio 89.1, ο σταθμός που τα τελευταία χρόνια κάνει τη διαφορά στα ερτζιανά της Χαλκίδας ξεκινάει τις εκπομπές του στις 24 Σεπτεμβρίου 2018....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας