Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Απάντηση του βουλευτή Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ, Συμεών Κεδίκογλου σε δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, που δημοσιεύτηκε χθες, και αναφέρει το όνομά του:
Συμεών Κεδίκογλου
Συμεών Κεδίκογλου

Κύριε διευθυντά,

 Στο φύλλο της έγκριτης εφημερίδας σας, της 7ης Αυγούστου, σε δημοσίευμα με τίτλο « Πρόσκληση από βουλευτή για επιδοτήσεις» αναφέρεστε στο πρόσωπο μου.
 Όπως φαίνεται και από το κείμενο, που δημοσιεύετε, η διαδικασία για επιχορηγήσεις πολιτιστικών συλλόγων άλλαξε (δημιουργείται μητρώο συλλόγων, μπαίνουν κανόνες και κριτήρια) ακριβώς για να μην παρατηρούνται φαινόμενα του παρελθόντος, που μοιράζονταν ποσά κατά το δοκούν, ανάλογα με προσωπικές συμπάθειες και προτιμήσεις.
 Υποθέτω ότι αυτό γινόταν σε κλειστές πόρτες και όχι με γραπτές δημόσιες ανακοινώσεις. Για αυτή την αλλαγή ενημέρωσα όλους τους ενδιαφερομένους και όχι επιλεκτικά, ώστε η ενημέρωση να μην είναι προνόμιο των λίγων. Το ίδιο έχω κάνει και στο παρελθόν και για άλλες κυβερνητικές δράσεις με στόχο τη διάχυση της πληροφορίας ιδιαίτερα όταν υπάρχουν καταληκτικές ημερομηνίες ώστε να ωφεληθούν κατά το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας, για παράδειγμα με την ενημέρωση φορέων και δήμων για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας ή την ενημέρωση για την παροχή εγγύησης του ελληνικού δημοσίου για χρηματοδότηση υδατοκαλλιεργητικών επιχειρήσεων κτλ.
 Αυτό σημαίνει ότι παρεμβαίνω υπέρ του ενός ή του άλλου δικαιούχου; Αν κάποιος συνάγει κάτι τέτοιο, μάλλον ερμηνεύει τις προθέσεις μου με όρους παρελθόντος. Καταλαβαίνω ότι παλαιότερες πρακτικές είναι λογικό να εμπνέουν καχυποψία. Ωστόσο όλη η ως τώρα δράση μου στοχεύει στη δημιουργία ενός πραγματικά σύγχρονου κράτους. Αυτά, προς αποκατάσταση της πραγματικότητας.

 Ευχαριστώ,

 Συμεών Κεδίκογλου.

 
Δημοφιλή σήμερα

Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

7/6/2018
Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone από την Πέμπτη ...
Η ταινία «Το κουκλόσπιτο του τρόμου» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Το κουκλόσπιτο του τρόμου» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

17/6/2018
Η ταινία «Το κουκλόσπιτο του τρόμου» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone, από την Πέμπτη 14 εώς και την Τετάρ...
Διακοπή Υδροδότησης σε Δροσιά και υψηλή ζώνη Κανήθου

Διακοπή Υδροδότησης σε Δροσιά και υψηλή ζώνη Κανήθου

15/6/2018
Σήμερα Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 και ώρα 23.30 λόγω άμεσης ανάγκης επισκευής του τροφοδοτικού αγωγού του υδραγωγείου Παραλίμνης στη θέση «Κρόνια» ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας