Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Ανέλαβαν επιτέλους τα νέα τους καθήκοντα η Έλενα Βάκα στη θέση της προέδρου της ΔΕΥΑΧ και του αντιδημάρχου και προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Χαλκιδέων ο Κώστας Ρουσόπουλος.

Έλενα Βάκα
Έλενα Βάκα

Η αντιμετάθεση θέσεων και υπευθυνοτήτων είχε προαναγγελθεί από το Δήμαρχο Θανάση Ζεμπίλη, από τις 16 Μαρτίου. Και έγινε πράξη την Παρασκευή 6 Αυγούστου, όταν και δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η ιδρυτική πράξη της (από συγχώνευση των ΔΕΥΑ των Δημοτικών Ενοτήτων Χαλκίδας, Ανθηδόνας, Ληλαντίων και Νέας Αρτάκης, με επέκταση του αντικειμένου της και στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Αυλίδας) ενιαίας ΔΕΥΑ Χαλκίδέων.

Η Έλενα Βάκα ανέλαβε ήδη Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΧ (με αντιπρόεδρο τον Κώστα Λεμπέση και μέλη τους Μπάμπη Κώσταρο, Τασούλα Ψυχογιού-Μακαρώνα, Γιώργο Ψύχα, Γιάννη Λάμπρου, Γιώργο Σκουραδάκη, Τζοβάνα Γκόγκου, Χρήστο Κούκουρα και Στέλιο Μαργαρίτη).

Ενώ, ο Κώστας Ρουσόπουλος ανέλαβε ταυτόχρονα Αντιδήμαρχος αρμόδιος για θέματα Διαφάνειας–Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης–Διοίκησης–Οικονομίας& Πολεοδομίας.
Είναι υπεύθυνος: α) για θέματα διαφάνειας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.β) Για την εύρυθμη λειτουργία και εποπτεία των διοικητικών, προνοιακών , υγειονομικών,
γεωτεχνικών και οικονομικών Υπηρεσιών, καθώς και των ΚΕΠ.γ) για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών της Πολεοδομίας και του Γραφείου Προγραμματισμού δ) για την εφαρμογή του κανονισμού κοινοχρήστων χώρων ε) για τα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης και δια βίου μάθησης ζ) για τις πολιτογραφήσεις-ιθαγένειες αλλοδαπών η) για την τέλεση πολιτικών γάμων.
Επιπροσθέτως ο Κώστας Ρουσόπουλος αναλαμβάνει πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου.


 
Δημοφιλή σήμερα

2 Δημοτικά Σχολεία στην Εύβοια αποκτούν τάξεις για προσφυγόπουλα

2 Δημοτικά Σχολεία στην Εύβοια αποκτούν τάξεις για προσφυγόπουλα

19/10/2018
Τάξεις υποδοχής μαθητών, θα έχουν από φέτος το 13ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιστιαίας....
Οι γεύσεις της Στερεάς Ελλάδας στο Τελ Αβίβ

Οι γεύσεις της Στερεάς Ελλάδας στο Τελ Αβίβ

18/10/2018
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας βρέθηκε στην γιορτή αγροδιατροφής και τουρισμού που διοργάνωσαν με την ελληνική πρεσβεία στο Τελ Αβίβ και το ελληνικό γραφείο τουρισμού...
Το Campus Bus στη Χαλκίδα και σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου

Το Campus Bus στη Χαλκίδα και σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου

19/10/2018
Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ενίσχυσης εύρεσης εργασίας Ενηλίκων, θα βρίσκεται στη Χαλκίδα και σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, στο ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας