Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Έπειτα από 10 μέρες κινητοποιήσεων των εργαζομένων, ήρθε το αίσιο τέλος με την άρση των απολύσεων και τη συζήτηση για από κοινού λύση με την Εταιρία από τον Σεπτέμβριο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρίας και κανέναν άλλον.

 Πέρα από την τεράστια δυναμική και αγωνιστικότητα των εργαζομένων του Σωματείου και του Εργατικού Κέντρου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:
1.- Την περιφέρεια, όπου με τον Αντιπεριφερειάρχη και τους περιφερειακούς Συμβούλους Κουλουρίδη Κώστα, Μπαντούνα Γιώργο, για την παρουσία τους και την ουσιαστική βοήθειά τους.
2.- Το Δήμο Χαλκίδας, τον Αντιδήμαρχο Αυλίδας κ. Τσομώκο και το τοπικό συμβούλιο για τις παρεμβάσεις τους υπέρ των εργαζομένων.
3.- Τα Σωματεία των Τσιμέντων Χαλκίδας, Λιμένος ΣΕΛΜΑΝ, Ναυπηγείων, ΜΟΡΝΟΥ Βοιωτίας, Σωματείο των ΤΑΞΙ και του ΠΑΜΕ για την αμέριστη συμπαράστασή τους.
4.- Τον Βουλευτή Γιώργο Μαρίνο για την ουσιαστική παρέμβασή του, την παρουσία του και εμψύχωση του αγώνα μας.
5.- Τους Βουλευτές Περλεπέ Κατερίνα και Συμεών Κεδίκογλου για τις τηλεφωνικές παρεμβάσεις τους.
 Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αρμόδιους φορείς (Τεχνική και Κοινωνική Επιθεώρηση Εργασίας, Λιμενικό Ταμείο κ.λ.π.) για τους αμερόληπτους ελέγχους που διενήργησαν στην Εταιρία.
 Σημειωτέων ότι η παρουσία της αστυνομίας όλες αυτές τις μέρες των κινητοποιήσεων ήταν διακριτικότατη, κάτι που βοήθησε στη μη δυναμίτηση του κλίματος.
 Διαβεβαιώνουμε όλους, ότι οι διαπραγματεύσεις που θα γίνουν τον Σεπτέμβριο, θα είναι κάτω από την μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση και με μοναδικό γνώμονα το κοινό συμφέρον των εργαζομένων, της εταιρίας αλλά και της ίδιας της κοινωνίας.
Δημοφιλή σήμερα

Σφοδρή σύγκρουση με ντεραπάρισμα ΙΧ στην οδό Ληλαντίων στη Χαλκίδα

Σφοδρή σύγκρουση με ντεραπάρισμα ΙΧ στην οδό Ληλαντίων στη Χαλκίδα

20/9/2018
Το ατύχημα συνέβη στη συμβολή των οδών Ληλαντίων και Μεγασθένους, λίγο μετά τις 18:30. Από το τρακάρισμα ντεραπάρισε α...
«Street Festival» στον Πεζόδρομο της Ερμού στη Χαλκίδα

«Street Festival» στον Πεζόδρομο της Ερμού στη Χαλκίδα

13/9/2018
Το πρώτο υπαίθριο Φεστιβάλ στον Πεζόδρομο της Ερμού είναι γεγονός....
Η ταινία «Η καλόγρια» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Η καλόγρια» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

13/9/2018
Η ταινία «Η καλόγρια» έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone από την Πέμπτη 20 εώς και την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας