Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Έπειτα από 10 μέρες κινητοποιήσεων των εργαζομένων, ήρθε το αίσιο τέλος με την άρση των απολύσεων και τη συζήτηση για από κοινού λύση με την Εταιρία από τον Σεπτέμβριο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρίας και κανέναν άλλον.

 Πέρα από την τεράστια δυναμική και αγωνιστικότητα των εργαζομένων του Σωματείου και του Εργατικού Κέντρου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:
1.- Την περιφέρεια, όπου με τον Αντιπεριφερειάρχη και τους περιφερειακούς Συμβούλους Κουλουρίδη Κώστα, Μπαντούνα Γιώργο, για την παρουσία τους και την ουσιαστική βοήθειά τους.
2.- Το Δήμο Χαλκίδας, τον Αντιδήμαρχο Αυλίδας κ. Τσομώκο και το τοπικό συμβούλιο για τις παρεμβάσεις τους υπέρ των εργαζομένων.
3.- Τα Σωματεία των Τσιμέντων Χαλκίδας, Λιμένος ΣΕΛΜΑΝ, Ναυπηγείων, ΜΟΡΝΟΥ Βοιωτίας, Σωματείο των ΤΑΞΙ και του ΠΑΜΕ για την αμέριστη συμπαράστασή τους.
4.- Τον Βουλευτή Γιώργο Μαρίνο για την ουσιαστική παρέμβασή του, την παρουσία του και εμψύχωση του αγώνα μας.
5.- Τους Βουλευτές Περλεπέ Κατερίνα και Συμεών Κεδίκογλου για τις τηλεφωνικές παρεμβάσεις τους.
 Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αρμόδιους φορείς (Τεχνική και Κοινωνική Επιθεώρηση Εργασίας, Λιμενικό Ταμείο κ.λ.π.) για τους αμερόληπτους ελέγχους που διενήργησαν στην Εταιρία.
 Σημειωτέων ότι η παρουσία της αστυνομίας όλες αυτές τις μέρες των κινητοποιήσεων ήταν διακριτικότατη, κάτι που βοήθησε στη μη δυναμίτηση του κλίματος.
 Διαβεβαιώνουμε όλους, ότι οι διαπραγματεύσεις που θα γίνουν τον Σεπτέμβριο, θα είναι κάτω από την μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση και με μοναδικό γνώμονα το κοινό συμφέρον των εργαζομένων, της εταιρίας αλλά και της ίδιας της κοινωνίας.
Δημοφιλή σήμερα

Η ταινία «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι: απελευθέρωση» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι: απελευθέρωση» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

08/02/2018
Η ταινία «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι: απελευθέρωση» έρχεται στον Κινηματογρ...
Η παιδική ταινία «Το γατοξόρκι» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η παιδική ταινία «Το γατοξόρκι» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

15/02/2018
Η παιδική ταινία «Το γατοξόρκι» έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone, από την Πέμπτη 15 εώς την Τετάρτη 21 Φεβρο...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας