Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η ΠΑΣΕ ΟΤΕ Εύβοιας εκφράζει την κάθετη αντίθεσή της στα σχέδια της Διοίκησης του ΟΤΕ να κλείσει καταστήματα του Οργανισμού στο νομό μας και δηλώνει πως θα προβεί σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις για να ανατρέψει τις μεθοδεύσεις της. Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΣΕ ΟΤΕ Εύβοιας επισημαίνει:
ΟΤΕ
ΟΤΕ

 Πριν από ημέρες η Διοίκηση του ΟΤΕ εκδήλωσε την πρόθεση της να κλείσει τα εναπομείναντα καταστήματα του ΟΤΕ στο Νομό μας, εκτός από αυτό του ΕΜΠ. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.
 Θέλουν να κλείσουν το καταστήματα ΙΣΤΙΑΙΑΣ, ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ, ΕΡΕΤΡΕΙΑΣ, ΚΑΡΥΣΤΟΥ και ΣΚΥΡΟ, αδιαφορώντας για την υποβάθμιση της τηλεπικοινωνιακής εξυπηρέτησης των πολιτών στις συγκεκριμένες περιοχές.
 Αδιαφορώντας για το μέλλον του ΟΤΕ, όπου είχε παρουσία σε αυτές τις περιοχές πάνω από 65 χρόνια και τώρα κινδυνεύει να έχει σοβαρή απώλεια πελατών.
 Αδιαφορούν για περιοχές του Νομού μας που έχουν ιδιαιτερότητες με απαρχαιωμένο οδικό δίκτυο όπως ΚΑΡΥΣΤΟΣ, ΜΑΝΤΟΥΔΙ, και ακόμα χειρότερα για το νησί της ΣΚΥΡΟΥ, όπου για να συναντήσει κατάστημα ΟΤΕ ο κάτοικος του νησιού πρέπει να ταξιδεύει δύο ώρες με το πλοίο και άλλες τόσες με το αυτοκίνητο για να εξυπηρετηθεί.
 Αδιαφορούν για το ότι στερούν από τις τοπικές κοινωνίες πολύτιμες θέσεις εργασίας για να μένουν οι νέοι άνθρωποι στον τόπο τους, (εάν δεν μπορεί ο ΟΤΕ να δώσει θέσεις εργασίας σε αυτές τις περιοχές τότε ποιος μπορεί????)
 Αδιαφορούν για την προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια για τουριστική ανάπτυξη στο Νόμό μας και των υποβαθμίζουν.
 Αδιαφορούν για τους συναδέλφους μας σε αυτά τα καταστήματα που τόσα χρόνια αγωνίστηκαν και έβαλαν πλάτη για να αντέξει ο ΟΤΕ στον ανταγωνισμό και τους απειλούν με μεταθέσεις προκαλώντας βλαπτική μεταβολή στις εργασιακές τους σχέσεις.
 Σαν Τοπική Διοικούσα Επιτροπή ΠΑΣΕ-ΟΤΕ Ν ΕΥΒΟΙΑΣ δηλώνουμε την κατηγορηματική αντίθεση μας στις μεθοδεύσεις της Διοίκησης και ότι θα αγωνιστούμε να κρατήσουμε όρθια την σημαία του ΟΤΕ άλλα και την αξιοπρέπεια μας.
 Τέλος να θυμίσουμε στη Διοίκηση του ΟΤΕ ότι δεν έχει δικαίωμα να αδιαφορήσει στην καθολική αντίδραση των τοπικών κοινωνιών που εκφράστηκε μέσα από τις ομόφωνες αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων των Δήμων στους οποίους ο ΟΤΕ έχει την πρόθεση να κλείσει τα καταστήματα του.
Δημοφιλή σήμερα

Ανακοίνωση πέντε νέων υποψηφίων του συνδυασμού «Αλλάζουμε»

Ανακοίνωση πέντε νέων υποψηφίων του συνδυασμού «Αλλάζουμε»

17/1/2019
Πέντε νέα πρόσωπα προστίθενται στην ομάδα του συνδυασμού «Αλλάζουμε» με επικεφαλής την Έλενα Βάκα....
Η ταινία Αστερίξ: το μυστικό του μαγικού ζωμού στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία Αστερίξ: το μυστικό του μαγικού ζωμού στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

17/1/2019
Η ταινία Αστερίξ: το μυστικό του μαγικού ζωμού έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movieton...
Ο Χρήστος Παγώνης θα παρουσιάσει τον συνδυασμό του «Γέφυρα προόδου και ελπίδας»

Ο Χρήστος Παγώνης θα παρουσιάσει τον συνδυασμό του «Γέφυρα προόδου και ελπίδας»

17/1/2019
Ο νυν δήμαρχος Χαλκιδέων και υποψήφιος δήμαρχος στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου 2019 Χρήσ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας