Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Δηλώνει ο πρώην βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΝ, Βαγγέλης Αποστόλου και αναφέρει σε ανακοίνωσή του:
Βαγγέλης Αποστόλου
Βαγγέλης Αποστόλου

 Με την είσοδο του Σεπτέμβρη μπαίνουμε σε μέρες πολύ δύσκολες, τις οποίες δεν μπορεί πλέον, όπως έδειξε και η μέχρι σήμερα πορεία της, να αντιμετωπίσει η Κυβέρνηση. Είναι χαρακτηριστική η αναποτελεσματικότητά της σ΄ όλα τα μέτρα που έχει πάρει, έχοντας μάλιστα για πολύ καιρό την ανοχή μεγάλης μερίδας του Ελληνικού λαού: Όχι μόνο δεν έβγαλε τη χώρα από τη δημοσιονομική κρίση αλλά και την οδηγεί στη χρεωκοπία, αφού προηγουμένως βέβαια έφερε την Ελληνική κοινωνία σε πρωτοφανή οικονομική εξαθλίωση.
 Στις άλλες χώρες της Ευρωζώνης που αντιμετώπισαν ανάλογη κρίση και είτε ζήτησαν, όπως η Ιρλανδία και η Πορτογαλία τη στήριξη της Τρόϊκας είτε όχι, όπως η Ισπανία, οι κυβερνήσεις τους αποφάσισαν να προσφύγουν στο λαό. Στη δική μας περίπτωση ο Πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου έχει γαντζωθεί στην εξουσία, παίζοντας όλα τα χαρτιά του, από τη παραίτηση του περασμένου Ιουνίου μέχρι τον ορισμό ως Αντιπροέδρου και Υπουργού Οικονομικών του φιλόδοξου Ευάγγελου Βενιζέλου.
 Όμως η πρόσφατη πρωτοβουλία του δεύτερου να προσφέρει εγγυήσεις στη Φινλανδία, βάζοντας ουσιαστικά μπουρλότο στην υλοποίηση της απόφασης της 21ης Ιουλίου των ηγετών της Ευρωζώνης αλλά και η ομολογία του για την επιβολή και νέων μέτρων ακύρωσαν και τις αρχηγικές φιλοδοξίες του ίδιου αλλά και τις εμμονές του ίδιου του Πρωθυπουργού, καθιστώντας πλέον μονόδρομο τη προσφυγή στις εκλογές.
 Μερικοί θα ισχυριστούν ότι οι εκλογές δεν θα προσφέρουν τίποτε αφού δεν υπάρχουν άλλες λύσεις κι επιπλέον ενδέχεται να μας δημιουργήσουν και προβλήματα με τους εταίρους μας. Όμως οι νέοι Πρωθυπουργοί των χωρών που προσέφυγαν σε εκλογές όχι μόνο δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα με την Ευρωζώνη αλλά και δεν πήραν πρόσθετα μέτρα, όπως παίρνει η δική μας Κυβέρνηση, φτάνοντας μέχρι του σημείου να θεσμοθετεί καινούρια πριν υλοποιηθούν τα προηγούμενα. Επί πλέον οι εκλογές θα δώσουν τη δυνατότητα στον Ελληνικό λαό να εκφραστεί σε μια κρίσιμη περίοδο και να επιβάλλει λύσεις που δεν μπορεί μια Κυβέρνηση, όπως η σημερινή να υπηρετήσει.
 Εξ άλλου πρέπει να καταλάβουν και ιδιαίτερα αυτοί που στηρίζουν τη Κυβέρνηση ότι ακόμη και ένα καθεστώς όταν καταρρέει γίνεται πιο επικίνδυνο για τις κοινωνίες και πιο επιβλαβές για τους υποστηρικτές του.
Δημοφιλή σήμερα

Εντυπωσιακό θέαμα πρόσφεραν τα ΕΛΥΜΝΙΑ 2018 στην Λίμνη Ευβοίας

Εντυπωσιακό θέαμα πρόσφεραν τα ΕΛΥΜΝΙΑ 2018 στην Λίμνη Ευβοίας

16/8/2018
Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων ΕΛΥΜΝΙΑ 2018, το βράδυ της Τετάρτης 15 Αυγούστου 2018, η Λίμνη της Εύβοιας κατακλύστηκε...
ΕΛΥΜΝΙΑ 2018 - Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

ΕΛΥΜΝΙΑ 2018 - Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

16/8/2018
Ο Δήμος Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας διοργανώνει για ακόμη χρονιά τις πολιτιστικές εκδηλώσεις ΕΛΥΜΝΙΑ 2018....
Στη μνήμη του Θανάση Πρωτόπαπα

Στη μνήμη του Θανάση Πρωτόπαπα

17/8/2018
Η Μαριάννα Ράνου, αρχιτέκτων, εξέφρασε τα συλλυπητήρια της, για τον θάνατο του Αθανάσιου Πρωτόπαππα....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας